Username *
Password *
Remember Me

- Predivne nove nijanse, bogati pigmenti, novo pakiranje i nova hidratantna formula čine Signature Color Artistry ruževe boljima nego ikad prije! Kolekcija uključuje 16 nijansi klasičnih kremastih ruževa za usne i 7 nijansi sjajnih ruževa za usne, a paletu boja osmislio je poznati vizažist Rick DiCecca - objavila je danas kuća Artistry @ Amway.  

Art Pho Lip TPalmer 1 A4 cr

Novi ruževi sadrže posebno formuliranu prozirnu podlogu koja omogućava da se pigmenti boje stope s prirodnom bojom usana te tako boja ruža na usnama odgovara boji ruža u pakiranju. Formula sadrži i Signature Color pigmente osmišljene kako bi se osigurala optimalna količina boje. Formula se ne razmazuje i ne prelijeva preko rubova usana.

Sastav bogat uljima osigurava intenzivnu hidrataciju te pomaže zadržati 36 % vlažnosti na usnama. Vitamin E dodatno obogaćuje formulu i pomaže zaštititi usne od svakodnevnih oštećenja.

Art Pho LipC Bellini crArt Pho LipC Bougainvillea cr

Elegantan dizajn pakiranja s mehanizmom na odvrtanje zaštitni je znak Artistry Signature Color ruževa: radi se o precizno dizajniranom i izvedenom patentiranom sustavu čiji mehanizam se sastoji od 17 dijelova. Mehanizam na odvrtanje olakšava nanošenje te osigurava da je poklopac uvijek sigurno zatvoren.

CIJENA: 244,69 kn

GDJE KUPITI: Amway.hr

Art Pho LipC DaringRed crArt Pho LipC PinkBallet crArt Pho LipC RosePetal cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location