Username *
Password *
Remember Me

Popularni zagrebački Arena Centar prvi je trgovački centar u Hrvatskoj koji koristi ZelEn, energiju iz obnovljivih izvora: ujedno je nositelj je ekološke oznake Green Mark, koju mu je dodijelio Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Zagreba. Ovim projektom Arena Centar slijedi odrednice svog poslovanja koje su usmjerene na zdrav odnos prema okolišu, objavio je Centar.

 

arena centar 041110 in


Osim o prirodi, Centar se brine i o aktivnom životu, te je protekli vikend povodom Valentinova održana utrka parova. Moto je bio - ne trči za mnom, trči sa mnom - pa su parovi obuli tenisice i trenirke, te krenuli u akciju, što im je ne samo priuštilo dobru zabavu, već i mali fitness trening.

Utrku parova powered by Intersport vodio je Mario Valentić, a najbrži su bili: Lucija Kosaber i Igor Janković iz Zagreba. Par je osvojio  poklon karticu Arena Centra u vrijednosti 1.500 kuna jer je stazu od 1.065 metara pretrčao za tri minute i 13 sekundi. Drugo i trećeplasirani par osvojio je poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 1.000, odnosno 500 kuna.

 

parovi1

I svi ostali sudionici utrke osvojili su darove. Iako dress code za utrku nije bio određen i obavezan, one najelegantnije Croata je nagradila poklon bonom u vrijednosti od 1.500 kuna (ta je nagrada otišla Matei Maček i Stipi Vuletiću iz Opuzena). Također, svi prijavljeni sudionici za utrku parova uz predočen račun na 100 kuna potrošenih u Arena Centru u razdoblju od 9.02. do 14.02.2014. godine, mogli su se prijaviti za nagradni  natječaj Ljubavna poruka. Prvih 10 parova koji su bili najspretniji u traženju riječi sakrivenih unutar trgovina Arena Centra te od njih sastavili ljubavnu rečenicu nagrađeno je poklon paketima u pojedinačnoj vrijednosti od 600 kuna.

Ovo je prva utrka u Hrvatskoj koja se održava u nekom shopping centru i jedna od rijetkih koje se održavaju u zgradama (druge su utrka stepenica u Zagrepčanki i orijentacijska utrka u zgradi FER-a).

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location