Username *
Password *
Remember Me

Zapravo je Playground turistička agencija, no s inovativnim konceptom zabavnih putovanja za mlade koja uključuju razrađene programe dnevnih i noćnih aktivnosti, uz prikladan slogan New dimension of fun, predstavljeno je danas u zagrebačkom Matisu. Playground ujedno nudi ekonomična putovanja i atraktivne destinacije, te je ujedno glavni ekskluzivni partner u Hrvatskoj za festivale Exit i Snowbombing. Za ovu godinu u planu je realizacija 5 velikih događanja od kojih je jedan od njih Highsky festival koji će biti najveće EDM događanje u Zagrebu i okolici u 2014. godini.

 

playground1


Uz vodiče i pratitelje, na Playground putovanjima putnike će u autobusima svojim skečevima i vicevima zabavljati i ponajbolji domaći stand-up komičar Marko Petar Orešković (inače sa stalnim angažmanom vođenja after-partya na plaži Zrće). Playground od evenata izdvaja pool party (srpanj 2013.) koji je posjetilo preko 3000 gostiju, a ove godine tu je i Prvomajski festival u Banja Luci na kojem dobru zabavu osigurava nekoliko Dj-eva i adrenalinski sportovi poput raftinga, paintballa te plivanja u brzim vodama. 

 

playground2


Uz neke od istaknutih evenata Playground pokreće i DJ contest koji zajedno s Akademijom glazbene produkcije (MPA) kreće već 1. ožujka. Nagrade su daljnje školovanje za glazbenog producenta i titula resident DJ Playground za 2015. godinu.

Sva događanja u organizaciji Playgrounda ujedno imaju i humanitarni karakter jer je u razradi ideja stvaranja zaklade za potrebite studente gdje će se od mjesečnih evenata, te od ukupne godišnje zarade odvajati dio novaca kako bi se pomoglo studentima kojima je to najpotrebnije.

Sve aktivnosti Playground-a možete pratiti na njihovoj web stranici www.playground.hr.

 

playground3

 

playground11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location