Username *
Password *
Remember Me

Mirisi nisu novi, no novost je da Flowerbomb (ženski miris) i Spicebomb (muški miris) Viktora & Rolfa stižu u naše parfumerije, i to ekskluzivno u Mueller. - Dok je Flowerbomb cvjetna eksplozija, Spicebomb nudi začine snažnog mirisnog kontrasta. Razbuđujuće note igraju glavnu ulogu; svojim živahnim i britkim akcentima, bilo da su vatreni ili ledeni - pokreću i privlače pozornost na ostale, odmjerenije i pitomije aspekte - izjavio je slavni "nos" Olivier Polge.

 

VR1702-1190

 

Zanimljiva je i priča o bočici: pošto su Viktor & Rolf, u vlastitom stilu koji često izaziva ne samo proporcije, već i doslovno, osmislili bombastičan miris upakiran u bočicu nalik na granatu, neki su ih duty-free dućani izbacili iz prodaje jer smatraju da je to previše. Odnosno, inspiracija oružjem je pretjerana. A aerodromi nisu mjesta gdje je tako nešto poželjno, pa su vodeći ljudi aerodroma, i to prošle godine u Oslu, odlučili izbjeći sve insinuacije na terorizam. - Naša pravila zabranjuju proizvode u obliku oružja, stoga ne želimo taj parfem na policama dućana u sklopu aerodroma. Tim bi se parfemom moglo uplašiti putnike, baš kao na primjer i vodenim pištoljem - opravdao je odluku glasnogovornik aerodroma u Oslu, Jo Kobro.

 

Official Portrait

Viktor Horsting i Rolf Snoeren

 
No, osim toga, parfemi Flowerbomb i Spicebomb nisu izazvali nikakve druge probleme, štoviše, vrlo su popularni, i to uglavnom radi specifičnih mirisnih kompozicija. Flowerbomb sadrži note čaja, bergamota, jasmina, narančinog cvijeta, pačulija, orhideje i ruže, dok Spicebomb, kao što mu samo ime otkriva, sadrži čili i šafran, čije se esencije nastavljaju na kožu, bergamot, grejpfrut i ružičasti papar.

Viktor-Rolf-SpiceBomb cr

 

Dvojac Viktor Horsting i Rolf Snoeren iz Amsterdama ne prežu od iznenađenja, nije čudno da im mirisi nalikuju na granatu, jer oni vole šokirati, i njihov je modni dizajn eksplozija kreativnosti. No sve to uredno upakiraju u inovativnu modu. Vole tamni, moćan stilski izričaj, koristeći mega volumen, doslovno tumačenje mode, te je zapravo shvaćaju više kao umjetnički alat, nego pret-a-porter. Odjeća koju stvaraju ponekad je više skulptura, no njihovi odjevni predmeti ipak lako nalaze put do obožavatelja. 

CIJENE:
Spicebomb
EDT 50 ml (Toaletna voda), 430 kn
EDT 90 ml (Toaletna voda), 610 kn
Gel za tuširanje 200 ml, 254 kn
Balzam poslije brijanja 100 ml, 391 kn

Flowerbomb
EDT 50 ml, 568 kn
EDT 100 ml, 819 kn
EDP 30 ml, 462 kn
EDP 50 ml, 697 kn
EDP 100 ml, 901 kn
Mlijeko za tijelo 200 ml, 387 kn
Gel za tuširanje 200 ml, 356 kn

 

217899

Kolekcija ljeto 2014. - simbioza sakoa i haljine izgleda ovako...

 

217901

 

... a ovdje su i dvije jaknice, omiljeni način eksperimentiranja poznatog modnog dvojca

217904

 

217919

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.