Username *
Password *
Remember Me

Francuski je dizajner Christian Lacroix proteklih mjeseci ponavljao zemljopis: potpisuje šareni dizajn pariškog Hôtel du Continent, u kojemu je svaki kat posvećen jednom od kontinenata. Svaki ljubitelj putovanja u njemu će se osjećati kao doma: tu su razne karte, etno boje koje podsjećaju na daleka egzotična mjesta, ali i specifičan pigmentima zasićen potpis autora koji je u osamdesetima bio jedan od najutjecajnijih modnih dizajnera. Hotel ima 25 soba, a svaka je drugačija. 

hotel-du-continent-24

- U dizajnu sam koristio saznanja o starim moreplovcima - ispričao je Lacroix - koji su proživljavali svoje snove, donosili bogatstva i otkrivali tradicije s raznih krajeva svijeta. Dizajn ima i edukativnu stranu, nudi brojne informacije koje su bile bitne za otkrivanje kontinenata - .  Veliko otvorenje hotela, koji je smješten na desnoj obali Seine, u blizini Place Vendôme, zakazano je za 3. veljače.

Foto: luxurylaunches.com

hotel-du-continent-25hotel-du-continent-26hotel-du-continent-28hotel-du-continent-29hotel-du-continent-31hotel-du-continent-33hotel-du-continent-34hotel-du-continent-36hotel-du-continent-40hotel-du-continent-41hotel-du-continent-42hotel-du-continent-43hotel-du-continent-44hotel-du-continent-46hotel-du-continent-51hotel-du-continent-52hotel-du-continent-53hotel-du-continent-73hotel-du-continent-74

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

predobro uređeno,sviđa mi se!detalji su mi odlični..

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location