Username *
Password *
Remember Me

Francuski je dizajner Christian Lacroix proteklih mjeseci ponavljao zemljopis: potpisuje šareni dizajn pariškog Hôtel du Continent, u kojemu je svaki kat posvećen jednom od kontinenata. Svaki ljubitelj putovanja u njemu će se osjećati kao doma: tu su razne karte, etno boje koje podsjećaju na daleka egzotična mjesta, ali i specifičan pigmentima zasićen potpis autora koji je u osamdesetima bio jedan od najutjecajnijih modnih dizajnera. Hotel ima 25 soba, a svaka je drugačija. 

hotel-du-continent-24

- U dizajnu sam koristio saznanja o starim moreplovcima - ispričao je Lacroix - koji su proživljavali svoje snove, donosili bogatstva i otkrivali tradicije s raznih krajeva svijeta. Dizajn ima i edukativnu stranu, nudi brojne informacije koje su bile bitne za otkrivanje kontinenata - .  Veliko otvorenje hotela, koji je smješten na desnoj obali Seine, u blizini Place Vendôme, zakazano je za 3. veljače.

Foto: luxurylaunches.com

hotel-du-continent-25hotel-du-continent-26hotel-du-continent-28hotel-du-continent-29hotel-du-continent-31hotel-du-continent-33hotel-du-continent-34hotel-du-continent-36hotel-du-continent-40hotel-du-continent-41hotel-du-continent-42hotel-du-continent-43hotel-du-continent-44hotel-du-continent-46hotel-du-continent-51hotel-du-continent-52hotel-du-continent-53hotel-du-continent-73hotel-du-continent-74

 

Komentari (1)

  1. dunjavk

predobro uređeno,sviđa mi se!detalji su mi odlični..

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.