Username *
Password *
Remember Me

Kad gosti s revije na društvene mreže spontano šalju fotografije i videe, to je jedna stvar, no kad netko poput Tommyja Hilfigera pozove dvadeset utjecajnih instagramera koji će pratiti i planski objavljivati njegovu reviju iz sekunde u sekundu, to je već nešto ozbiljnije čemu će se veseliti brojni njegovi fanovi diljem svijeta.

tommy-hilfiger-spring-2014-campaign2
Tommy Hilfiger kampanja za proljeće 2014.

Naime, Tommy je organizirao okupljanje InstaMeet, koje će se održati na njegovoj reviji u sklopu skorašnjeg tjedna mode, a to znači da ćemo pod tagovima #tommyfall14 i #nyfwinstameet moći pratiti reviju gotovo uživo. Tommy je za tu priliku ostvario suradnju s tvrtkom Mobile Media Lab, kako bi podrška bila potpuna, jer je očito shvatio snagu društvenih mreža koje su do sada postale iznimno moćan aparat za komunikaciju. Instagramu i dalje raste popularnost, a ovakvi će ga projekti dodatno gurnuti u sam vrh svjetski najunosnijih društvenih mreža. Tommy Hilfiger revija na programu održat će se na New York fashion weeku 10. veljače.

tommy-hilfiger-spring-2014-campaign3

hilfiger underwear adv

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.