Username *
Password *
Remember Me

 Egzotični Brazil i njegove čudesne boje poslužili su kao inspiracija za novu Adidasovu limitiranu kolekciju kopački Samba Copa Mundial, koje izgledaju kao pravi street-style modni dodatak. Zasigurno bi prošle dobro i kao tenisice za svaki dan, i to za oba spola. - Pri kreiranju nove kolekcije htjeli smo odati počast legendarnom statusu modela Copa Mundial, ali i nogometašima diljem svijeta pružiti priliku da dodaju boje u svoju igru i tako obilježe Svjetsko prvenstvo u Brazilu - izjavio je Michael Meinhold, voditelj proizvoda Adidas Football.

Copa Mundial Blue

Dosad je prodano više od 10 milijuna pari ove kopačke, zadnji revolucionarni proizvod kojeg je kreirao Adi Dassler, legenda među proizvođačima sportske opreme i osnivač branda Adidas.

U studenom 2013. Adidas je započeo kampanju “All in or Nothing” 2014 FIFA World Cup Brazil predstavljanjem Samba kolekcije, linijom novih i uzbudljivih kombinacija boja za svaki od četiri modela kopački: adizero, f50, predator, nitrocharge i 11pro.

 

Samba Copa Mundial cr

 

Prvi put predstavljena 1982., Copa Mundial je najprodavaniji model kopački u povijesti nogometa, a u njemu su igrali velikani poput Franza Beckenbauera, Michela Platinija, Zica i Karl-Heinza Rummeniggea.

Adidas Samba Copa Mundial linija kopački dostupna je od veljače u specijaliziranim nogometnim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od: 1.519 kn.

 Copa Mundial Red

Copa Mundial Green