Username *
Password *
Remember Me

Riječ je o kacigama za američki nogomet koje su osmislili slavni dizajneri poput Betsey Johnson, Johna Varvatosa, Pamele Love, Marchese i Donne Karan, a povodom održavanja ultra-popularnog Super Bowla. Kacige su izdvojene iz sportskog koncepta, ostao je samo oblik, pa su dizajneri i brojni drugi autori osmislili divne kreacije vodeći se za osobnim stilskim referencama. BETSEY JOHNSON-copy
Betsey Johnson

Ovaj je sportski modni dodatak sada postao element kreativnosti, te je dobio sve moguće ukrase poput kristala, cvijeća, zakovica, šiljaka… Inače, pošto je ova kaciga ujedno simbol ponekad dosta agresivnog sporta, zanimljivo je vidjeti kako su autori uspjeli preokrenuti priču, tako da neka od tih velikih, čvrstih pokrivala, sada nose iznimno ženstvenu, nježnu i romantičnu notu. Sve kacige naći će se na aukcijskoj prodaji u Bloomingdalesu, a zarada ide za NFL fundaciju. Početna cijena po kacigi bit će 248 američkih dolara.

PAMELA LOVE-copy
Pamela Love

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.