Username *
Password *
Remember Me

Natječaj za zaštitno lice nove kampanje Hippy Gardena traje od 2. siječnja do 15. veljače 2014., a sudjelovati mogu sve ženske osobe koje žive u Hrvatskoj i starije su od 16 godina. Proces prijave i odabira možete pratiti Facebook stranici Hippy Gardena, a za sudjelovanje u natječaju potrebno je kupiti bilo koja dva proizvoda Pantene u dm-ovim prodavaonicama i poslati fotografiju cijele svoje figure na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

kampanja-2500
Photo: Šime Eškinja
Models: Tena Majetić -Talia Ag., Petar Puškarić
Make up: Marija Butković

Fotografije ne smiju biti starije od mjesec dana, a kandidatkinje na njima trebaju imati puštenu kosu. Uz prijavu trebaju priložiti i sken računa, kojim se dokazuje kupnja proizvoda, te kratko opisati kako im je Pantene promijenio kosu - i to je to! Najposebnijih 10 djevojaka bit će pozvane  22. veljače na casting, gdje će se odabrati tri finalistice koje će na završnom eventu biti predstavljene žiriju i novinarima. 

eva-mendes-pantene-ads

 Stručni žiri činit će Đurđica Vorkapić, dizajnerica Hippy Gardena; Tihana Harapin Zalepugin, direktorica modne agencije Talia Model; Mare Milin, poznata hrvatska fotografkinja; Marijana Filipović Grčić, glavna urednica Cosmopolitana, te predstavnici P&G-a i dm-a. Pobjednica će nakon proglašenja na eventu 4. ožujka imati photosession s poznatom hrvatskom fotografkinjom Mare Milin na kojem će predstaviti modele iz nove linije Hippy Gardena. Ovo jedinstveno iskustvo završit će objavom modnog editorijala u Cosmopolitanu u broju za travanj 2014.

 - Hippy Garden modnom avanturom u kampanji za sezonu proljeće 2014. najavljuje raznolikost današnje kreativne zajednice ne uključujući samo modele. Kampanja koju će kao svježe i novo lice predstavljati pobjednica ovog natječaja slavit će ljepotu ljudi i osobnosti modnim izričajem marke Hippy Garden što će ovjekovječiti naša priznata fotografkinja Mare Milin - najavila je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location