Username *
Password *
Remember Me

Autorice RE:DESIGNA, koncepta potpunog stylinga za svaku ženu, pripremile su cjenik paketa, te snimile katalog koji će potencijalnim klijenticama najbolje ilustrirati mogućnosti ove suradnje: iza projekta stoje tri uspješne poduzetnice - Kristina Burja, modna dizajnerica i kreativna snaga branda Krie design, Lea Bikić, vlasnica uspješnog GT Beauty studija za oblikovanje i njegu kose, te afirmirana vizažistica Nicole Massan.

 

ReDesign1

 

RE:DESIGN je prvi projekt na hrvatskom tržištu koji za jedinstvenu cijenu ženama omogućava potpuni styling: frizuru, šminku i odjevnu kombinaciju. Paketi su formirani ovisno o prigodi i imaju više varijanti, ovisno o tome želi li klijentica unajmiti ili kupiti odjevnu kombinaciju ili želi kreaciju dizajniranu po svom ukusu i željama.

WE:DAY paket namijenjen je za vjenčanja, a u najpovoljnijoj varijanti koja uključuje savjetovanje, tretman za njegu kose, probnu i vjenčanu frizuru, probnu šminku i šminku za vjenčanje te najam ili kupnju haljine, cijena iznosi 3.299,00 kn.

PROM:DAY paket namijenjen je maturanticama koje za cijenu od 1.399,00 kn dobivaju tretman za njegu kose, svečanu frizuru, profesionalnu šminku te najam haljine po svom izboru iz portfolija Krie designa.

BIZ:DAY orijentiran je na klijentice koje žele zablistati na važnom poslovnom sastanku, prezentaciji ili press konferenciji: jedinstvena cijena od 1.399,00 kn obuhvaća njegu kose i frizuru, diskretnu šminku obzirom na poslovnu prigodu te najam odjevne kombinacije.

 

ReDesign2

 

SOS:DAY je specifičan paket za hitne slučajeve. Dvije su SOS opcije: prva podrazumijeva rad na lokaciji po izboru klijentice, a cijena od 2.699,00 kn obuhvaća tretman kose i frizuru, profesionalnu šminku te najam odjeće. Druga SOS opcija omogućava klijentici da za RE:DESIGN odabere bilo koje vrijeme i lokaciju te za cijenu od 2.999,00 kn dobije frizuru, šminku te dizajnersku odjeću.

Lea, Kristina i Nicole su u vlastitoj produkciji snimile i RE:DESIGN katalog koji najbolje pokazuje mogućnosti i kreativne ideje koncepta. Katalog je snimljen u suradnji s mladom fotografkinjom Lornom Kijurko, a bit će dostupan online, na Facebook stranici RE:DESIGN koncept.

Narudžbe se primaju putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a klijentice ponudu i termin dobivaju unutar 24 sata.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location