Username *
Password *
Remember Me

Četvrto izdanje ArtOmat-a i ove godine, kroz zanimljiv i inspirativan program, nastavlja njegovati kreativnost, solidarnost i ljubav. Upravo spomenute niti vodilje isprepliću se i odražavaju kroz performanse, izložbe, radionice, predavanja i aukcije. Otvorenje je večeras, u 19 sati, u Domu hrvatskih likovnih umjetnika na Trgu žrtava fašizma 16, Zagreb.

 

artomat2013


Uz odličnu selekciju izlagača koji svojim nekonvencionalnim razmišljanjem kreiraju jedinstvene proizvode, među kojima možete podržati i izlagače Otvoreno Kamensko i Centar za rehabilitaciju, dva puta dnevno održavat će se besplatne edukativne radionice na kojima će sudionici uz vodstvo umjetnika moći sami izraditi božićne darove.

Pored kreativnih radionica, koje vode renomirani umjetnici članovi HDLU-a, program je obogaćen nizom događanja koji u fokusu imaju otklanjanje stresa i negativnih misli u pojedincu kroz kreativne aktivnosti uz pomoć zvuka, crteža ili plesa. Uz bok selektiranih izlagača, na artOmat nam dolazi i Mali plac na tavanu koji će u Klub HDLU-a na dva dana preseliti avangardne okuse domaćih hrvatskih proizvođača hrane, slastica i pića.

Ulaz je slobodan.
Radno vrijeme: od 14. do 23. prosinca od 12:00 do 20:00 sati.
Zatvaranje sajma: 24. prosinca od 10:00 do 13:00 sati.
Više informacija ovdje.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location