Username *
Password *
Remember Me

Tema nove božićne Guerlainove kolekcije je prestižna adresa u Parizu, Champs-Elysees 68, gdje se nalazi predivan Guerlain butik: tu su neonske i fluo nijanse, ružičasta i narančasta, nijanse idealne za svečane tretnutke.Broj 68 ugraviran je na lakiranom poklopcu Crazy pudera, Champs-Elysees ilustrirana na kutijici Meteorites Crazy perli i „Paris“ potpisan na ogledalu Crazy Paris palete…Poželjni za pokazivanje kao što su ugodni za korištenje, ovi crni objekti podcrtani vibrantnom ružičastom naglašavaju ljepotu pravih noćnih ptica.

Guerlain-Crazy-Paris-Makeup-Collection-for-Holiday-2013-meteorites-and-terracotta cr

Crazy puderi – Meteorites i Terracotta

Kako bi oživio zimski ten i odagnao dosadu, Guerlain daje posebnu vibraciju svojoj limitiranoj ediciji kompaktnih pudera u kamenu, inspiriran bojom Meteorites-a i Terracotta-e. Dajući pametan preokret sa „Crazy“ pikantnom ružičastom, ove dvije harmonije su izvanredne kada treba stvoriti blistav i sjajan efekt. Izaberite koju želite, bez obzira na ton kože, ovisno o raspoloženju ili željenim rezultatima.
Crazy Meteorites Radiance Powder – vibrantne boje, originalna gradacija nijansi Mythic 01 oživljena ružičastom, daje prekrasan proljetni sjaj.
Crazy Terracotta Healthy Glow Powder – vibrantne boje, delikatno narančasta, suncem obasjana harmonija s dozom naletom ružičaste, idealna za zimsko svijetlo.
CIJENA: 469 kn

 

holiday2013 guerlain001

Lice kolekcije Crazy Pariz @ Guerlain Christmas 2013 je divna Natalia Vodianova

Guerlain-Crazy-Paris-Makeup-Collection-for-Holiday-2013-le-petite-robe-noir cr

La Petite Robe Noire So Crazy – mirisni svjetlucavi puder za tijelo i kosu
Graciozan stisak pumpice otpušta lagani puder u prahu, veseli nalet prekrasnog mirisa La Petite Robe Noire, sladak trag crne trešnje, badema, bugarske ruže, gospinog bilja i crnog čaja preko izvrsne baze Guerlinade. Prekrasno fin puder oblači kožu i kosu u svjetlucavi ružičasti film.
CIJENA: 559 kn

 

holiday2013 guerlain004
Crazy Paris – paleta sjenila – neonski look
Dodatak očima zvijezde i iznimno bitan saveznik za vesele zabave, kolekcionarska paleta je kompletan pribor make up-a za oči potreban za večernji izlazak. S lijeve strane su vertikalni mat sivi i crni lineri u prahu koji se koriste mokri ili suhi kako bi definirali konture očiju i savršeno ih ocrtali. Pored njih su 4 baršunaste nijanse sjenila koje daju boju kapcima: tu su bakrena, bež, bijela i vruća roza. Mogu se koristiti posebno i mogu se uklopiti zajedno, vlažne ili ne, nudeći bilo koji mogući efekt za slobodan i efektan make-up, savršeno prateći glamurozan outfit.
CIJENA: 559 kn

 

holiday2013 guerlain002
Meteorites Crazy perle – posvjetljivač – čista blistavost
Kako bi zadovoljile lojalne fanove, kultne Meteorites perle nude legendarnu kombinaciju 6 nijansi: bež i ružičasto bež za ujednačenje tena, svjetlo ljubičasta za svježinu, bijela za osvjetljenje, zlatna za blistavost i ružičasta za zdravi sjaj. Ružičasta je naglašena kako bi oživila umoran ten i donijela val energije. Suptilno perlast Meteorites osvijetlit će lice nježno satenskom oreolom, diskretno mirisan s jedinstvenim puderastim tragom.
CIJENA: 396 kn

 

Guerlain-Crazy-68-Rouge-G-de-Guerlain
Rouge G de Guerlain – kompletni ruž za usne

Elegantni Rouge G ponovno se otkriva u čast najdužoj i najsvečanijoj večeri u godini. Crna lakirana kutijica poboljšana je živahnim dodirom ružičaste Opremljena s ugrađenim ogledalom, otkriva duboki ružičasti ruž, 863 Provocative, za sjajno ocrtane usne.
CIJENA: 369 kn

 

Guerlain-Crazy-68-Rouge-Automatique-Illusion-660 cr
Guerlain-Crazy-68-Rouge-Automatique-Reflex-660 cr

Rouge Automatique – hidratantni dugotrajni ruž za usne
U skladu sa Crazy Paris konceptom, Rouge Automatique kutijica također se usuđuje nositi sjajnu lakiranu crnu, osvijetljenu s, ovaj put, neonski narančastim detaljem. Otkriva dvije ružičaste kolekcionarske nijanse: električnu sa 660 Illusion, suptilno sjajnom šljivom, ili intenzivnu i smjelu sa 661 Reflex, drskom neonskom ružičastom.
CIJENA: 249 kn

 

holiday2013 guerlain010 cr

Colour Lacquer - dugotrajna boja i sjaj
Nijansa 861 Sulfurous nosi tamne pigmente, te biserne čestice i ljubičastu refleksiju.
CIJENA: 179 kn

 

holiday2013 guerlain011 cr

Ultraviolet Top Coat – nadlak koji se nosi solo ili u kombinaciji s bilo kojim lakom
Nanesen direktno na goli nokat, jedan sloj Ultra Violet Top Coat otkriva svoju bjelinu dajući im lagano plavkasti odsjaj. Ujedno oblikuje nokte i čini ih glatkima i sjajnima. Međutim, prava magija počinje u noćnim klubovima pod crnim svjetlom - pigmenti reagiraju na svjetlost i nokti postaju fluorescentni.
CIJENA: 179 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama