Username *
Password *
Remember Me

Ove nedjelje svratite u kino Europa, gdje će se od 11 do 18 sati održati sajam vintage stvari La La Land, a u ponudi će se naći svega i svačega, od odjeće i nakita, do različitih retro komada namještaja.

 

aspar2Mr & Mrs Asparagus

 

Očekuje vas šarenilo ponude u kojoj se posebno ističe prvo izvan-virtualno predstavljanje Mr & Mrs Asparagusa - kolekcionara izvanrednog vintage namještaja, lustera i lampi te raznog kućnog dekora kakvog smo do sada mogli vidjeti samo u bespućima interneta. Mr & Mrs Asparagusu društvo će praviti nekoliko već poznatih, ali još uvijek mladih modnih brendova poput Poolhouse Projecta, DRAGOUA, ITO ITA, Clash of 9, Cho-Cho lutkica, te nekoliko super vintage dućana s dragocjenim komadima odjeće, nakita, šešira, ploča, foto-aparata... Posebna poslastica umjetničkog kutka biti će lik i djela mladog, ali već godinama kultnog Mira Župe koji će pored svojih nadaleko znanih skulptura, stripova i majica s urnebesnim printevima predstaviti i novu vještinu – astrolomije. Ne, nije tipfeler. Parirat će mu kolega Miron Milić, umjetnik brze ruke i žive misli, kojeg dobro poznaje i akademija i ulica.

 

clash

Clash of 9

 

Za sve one kojima kupovina nije špica i najradije bi se zavalili u fotelju, pijuckali i igrali šah tu je Domagoya – dežurni La La Land šah izazivač koji poziva na partiju ili dvije. Uz posebno osmišljenu glazbenu play listu, kino Europa je ovom prigodom sastavila i menu po posebnim cijenama. Baguetti će se ljubiti s čašama finog vina, a torte s limunadama.

Dođite!

 

 

viz

 

 

asparagus cr

Mr & Mrs Asparagus

 

ito

 Ito Ito