Username *
Password *
Remember Me

DoubleTree by Hilton Zagreb, član Hilton Worldwide portfelja hotela, jučer je proslavio prvu godišnjicu u Zagrebu. U prvoj godini poslovanja hotel je već ostavio značajan trag na hotelskoj i ugostiteljskoj sceni: više od 28.000 gostiju iz sportskog, političkog i poslovnog života uživali su u iznimnoj hotelskoj usluzi i kvaliteti. Oko 40 posto svih gostiju u hotel DoubleTree by Hilton Zagreb došli su poslovno, a odmah potom slijede gosti koji putuju zbog odmora i zabave (30 posto) te gosti koji dolaze na konferencije (30 posto).

 

hilton22

 

Karin van den Berg, generalna direktorica hotela DoubleTree by Hilton Zagreb, izjavila je: „Naš tim je naporno radio protekle godine kako bi svaki detalj bio u skladu s visokim  DoubleTree by Hilton standardima, a naši rezultati govore sami za sebe. Vrlo smo ponosni što smo uvršteni među top tri hotela (od 53) u Zagrebu prema TripAdvisoru. Zahvaljujući motiviranom, inspiriranom i posvećenom timu – ovo je postignuto u samo jednoj godini!”  

 

hiltontorta

Karin van den Berg, generalna direktorica hotela DoubleTree by Hilton Zagreb i torta za prvi rođendan hotela, na sinoćnjem slavlju

 

I hotelski restoran OXBO Urban Bar & Grill, pod vodstvom proslavljenog hrvatskog glavnog kuhara Tomislava Nikšića, ostvario je veliki uspjeh u prvoj godini poslovanja, posluživši više od 10.000 ljubitelja gastronomskih užitaka. Restoran nudi suvremen jelovnik s popularnim međunarodnim jelima oplemenjenim snažnim naglaskom na lokalnu kuhinju. Unutarnje uređenje uključuje različite opcije sjedenja od niskih do visokih stolova, objeda za šankom ispred otvorene kuhinje s roštiljem koja koristi najsvježije, prirodne sastojke i uključuje izložbeni štand sa sezonskim proizvodima i biljem. Glavni kuhar Tomislav Nikšić je kreirao moderan jelovnik s receptima iz Hrvatske, Europe, Amerike i Azije. Dodatno, restoran nudi i govedinu vrhunske kvalitete s farmi Creekstone iz Sjedinjenih Američkih Država. U baru je dostupna i široka paleta vina, piva i koktela. 

 

hiltonekipaTim hotela slavljenika

 

U sklopu druge godišnje manifestacije Global Week of Service koje organizira Hilton Worldwide, tim hotela DoubleTree by Hilton Zagreb sudjelovao je na Zagrebačkom maratonu otrčavši ukupno 286 km, čime je prikupljeno oko 2.000 eura za Udrugu Krijesnica koja pomaže djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Donacija će biti iskorištena za organizaciju ljetnog rehabilitacijskog kampa za djecu koja su pobijedila rak te se vraćaju normalnom životu. Hotel je također posvećen zaštiti okoliša te je zamijenio 2.800 žarulja štednim LED svjetlima, a planira zamijeniti preostalih 5.400 žarulja do polovine 2014. godine.

 

hilton1

 

Sa 152 sobe i apartmana s prozorima od poda do stropa, DoubleTree by Hilton Zagreb nudi veliki izbor smještaja koji će udovoljiti potrebama svakog gosta. Sobe gostima osiguravaju moderan i ugodan odmor, koji uključuje i prostor za sjedenje, besplatan brzi Internet; flat-screen televizore, satelitsku televiziju; dasku za peglanje; mini-bar, osvježujuće Crabtree & Evelyn Citron proizvode za kupku i tijelo, kao i servis za pripremu čaja i kave u sobi.  

Van den Berg zaključuje: „Uistinu želimo zahvaliti Zagrebu na podršci i prihvaćanju novoga hotela u svom gradu. Veselimo se što možemo gostima zaželjeti dobrodošlicu i u narednoj godini kada planiramo započeti i gradnju proširenog zimskog vrta.”

 

hilton3

 

hilton4

 

hilton5

 

hilton6

 

hilton11

 

hilton12