Username *
Password *
Remember Me

Georgia Hardinge, britanska dizajnerica koja će se predstaviti na skorašnjem Zagreb fashion week-u miljenica je brojnih zvijezda poput Lady Gage, Beyonce, Jessie J i Alicie Keys, no njezin uspjeh raste i zahvaljujući dizajnu, a ne nužno radi suradnje sa slavnima. Naime, Georgia, autorica koja kombinira avangardu i casual chic, ističe da su je oduvijek privlačile egzibicije u kroju koje se mogu pretvoriti u jednostavan, nosiv odjevni predmet.

 

georgia3 cr

 

Prepoznalo je to i vodstvo high-street brenda River Island pa je Georgia nedavno osmislila i capsule kolekciju za tu slavnu kuću, a surađivala je i brendom Lancôme i to na dizajnu bočice za Visionnaire i Genifique seruma. Inspiraciju nalazi i u arhitekturi čija stroga pravila primjenjuje na tehnološki obrađenim nosivim materijalima, a poštuje i umjetničke tehnike, te želi da njezina odjeća istovremeno bude udobna, ali i trajna i kvalitetna. Ne samo fizički, već i stilski.

Upravo zato, ne trči za trendovima, već je njezin modni potpis ujedno pečat kojeg otkriva svake sezone, pa tako je i za ljeto 2014., u kolekciji koju će predstaviti na tjednu mode, koji će se u Hypo centru održavati od 20. do 23. studenog. Bazično jednostavan kroj razigran je plise detaljima ili je nadograđen slojevima tkanine koji otkrivaju novo lice odjevnog predmeta pri pokretu. 

 

dizajnericaGeorgia Hardinge 

georgia5

georgia6

 

georgia8

georgia9 cr cr

 

georgia11 cr

 

 

georgia12
Beyonce i Florence Welch

 

Georgia22

georgia23

georgia112

georgiaa

ljeto2014-1ljeto2014-2

ljeto2014-3ljeto2014-5

sculpture1sculpture2

sculpture3

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location