I-gle / vječni minimalizam

  - Udobni, meki, topli i podatni kaputi kreativno su istrgnuti iz muške garderobe, a svojim siluetama koketiraju s vrućim trendom velikih volumena. Hlače su akcentirane crtom rezanom laserskom preciznošću, dok su istodobno podvučene ženstvenom capri dužinom - objavio je studio I-gle-. -  Neobični prsluci koji podsjećaju na uštirkane ovratnike pretvoreni su u otmjeni modni dodatak, a kao tema pojavljuju se u nekoliko stilskih varijanti: od jednostavnog, bazičnog elementa koji se temelji na potpunoj funkcionalnosti sve do razigrane grafičke nadgradnje. Suknje zadržavaju strogoću koja evocira moćnu ženstvenost dok ih, u isto vrijeme, njihov razlistani kroj čini odmjereno provokativnim i zavodljivim - .

   

  oooigle7

   

  Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihalojčišin stvaraju estetski snažne i fluidne kreacije pod utjecajem grafičkih elemenata, već sezonama oduševljavaju unikatnim komadima istančane elegancije, a njihova je jesenska kolekcija baš po njihovu receptu: nosivi, intelektualni chic!

  Kampanja je nastala u suradnji s fotografima Romanom Deckerom i Dejanom Kutićem. Autorica frizura je Petra Granić iz salona Etra, šminku potpisuje jedan od naših najboljih make-up artista Saša Joković, a zaštitno lice kampanje je Iris Šoemen iz agencije Colors Model Management.

   

  igle1igle2igle3igle4igle5igle6igle8igle9igle10