Username *
Password *
Remember Me

Imaju motiv carskih lavova, izgledaju poput futurističkih tenisica, a dizajn potpisuje slavni Yohji Yamamoto, kreativni direktor kolekcija Adidas Y-3. Blago nogometašima! Radi se o novim prekrasnim kopačkama Adizero f50: - ovaj tradicionalan dizajn postavljen je u kontekst japanske kulture čime se postiže duhovna povezanost između prošlosti i budućnosti. Rezultat je neočekivani, hrabri dizajn koji inspiraciju crpi iz modnog svijeta, a ima za cilj prenijeti snažnu poruku na nogometnom terenu – objavio je danas Adidas.

 

adidas 2

 

Povodom lansiranja ovih jedinstvenih Adizero f50 kopački, Yohji Yamamoto je izjavio: “Moja inspiracija proizlazi is spoja drevnih tradicija i moderne Japanske znanstvene fantastike. Nadam se da će moju inspiraciju za ove kopačke prepoznati i igrači te da će im ona dati dodatno samopouzdanje za izražavanjem bez straha. Ljudi imaju pravo na slobodu izražavanja. Potrebno je samo pratiti svoj instinkt - .

Yamamoto f50 kopačke sadrže iste tehnologije kao i dosadašnji Adizero f50 asortiman. Precizni inženjering odigrao je ključnu ulogu u svakom aspektu dizajna kopačke, a sa samo 165 g riječ je o jednoj od najlakših kopački na tržištu.

Diljem svijeta bit će dostupno samo 2,000 pari, a u dućane stižu u ponedjeljak 28. listopada. U Hrvatskoj, njihova maloprodajna cijena Yohji Yamamoto iznosi 2.279 kuna, a dostupne su u limitiranim količinama ekskluzivno u Adidas shopu u Arena centru u Zagrebu.

 

adidas 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location