Username *
Password *
Remember Me

Kako naši dizajneri tumače popularne stilove kroz mračne nijanse? Taj smo odgovor dobili sinoć, na pisti Zagrebačkog Velesajma gdje se ovih dana održava Cro A Porter. Njihovom jesenskom pistom prepunom lišća prošetale su manekenke odjevene u crnu: vidjeli smo glamur, seksipil, klasiku i gothic look, začinjen umjetnom kožom, transparentnim efektima i vunom. Oni su spremni za zimu - Splitski dizajnerski tim Arileo predlaže fine kostime i kapute, na kojima se dešava igra ovratnika i njegovih oblika koji se svako malo smještaju na leđa, hlače, suknje…, dok Osječanke Marina Jerant & Manuela Lovrenčić za Skin4Rebels zimsku divu vide u gothic haljinama s prozirnim dodacima na strateškim mjestima.

 

ARILEO 1Arileo

 

Elfsi imaju svoju standardnu glam & seksi priču koja uključuje uske kratke haljine, odlične jakne s krznom, njihov najveći adut, ali i prošivene torbe s lancima. Dečki su na reviji spojili stil brendova Dsquared2 i Chanel (iz devedesetih), no s velikom dozom seksipila, za što su bile zaslužne i čarape s motivom haltera koje je za Elfs izradila naša tvornica Jadran.

Maja Podrug odlučila se na igru modeliranja, pa se njezine kreacije mogu nositi na više načina, a glavni element su patentni zatvarači za manipulaciju oblika kroja.

Foto: Goran Matijašec

 

ELFS 2

Elfs

 

MAJA PODRUG 3

Maja Podrug

 

 SKIN4REBELS
Skin4Rebels

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location