Username *
Password *
Remember Me

- Omiljeni materijali su mi konac, lanci, Swarovski elementi, poludrago kamenje i staklo - priča Silvija Talan, 30-godišnja profesorica povijesti iz Zagreba i kreatorica predivnog Nott.jewelz nakita - kombinacije Swarovski elemenata i konaca u živim bojama su mi posebno drage, volim kada se sjaji i kada su boje upečatljive. U principu radim po inspiraciji, ali sam primijetila i da mi se ideje nekako usmjere prema kolekciji koju trenutno stvaram... No, bojama nikako ne mogu odoljeti, ne mogu se odlučiti za par boja pa napraviti kolekciju samo s njih nekoliko... uvijek se na neki način proširim na brojne nijanse - .

 

5

 

Njezin nakit spada u kategoriju nosivih, statement komada: svaka je kreacija posebna, blještava i atraktivna, ponekad i optočena poludragim kamenjem. To nije nakit koji će biti pritajen – Nott.jewelz komadi ističu se u svakoj stilskoj kombinaciji, ma koliko god šarena ona bila. Ogrlice nerijetko prekrivaju cijeli dekolte, dok se narukvice pojavljuju i u jednostrukoj varijanti, kao casual komadi za svaki dan. Želite li nešto posebno, neki komad koji će vašoj svakodnevnoj garderobi dati chic pečat, potražite Silvijine kreacije na Facebooku / Nott.jewelz, po cijenama od 60 do 600 kuna po komadu.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Komentari (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Otkačeno,dobro izgleda.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

ogrlica je fenomenalna *-*

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Volim statement nakit jer obicno nosim jednostavnije modne kombinacije pa mi takvi komadi cesto razbijaju monotoniju i daju onaj zavrsni dodir mom osobnom stilu.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Ogrlica, prva i zadnja narukvica su ludilo.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location