Username *
Password *
Remember Me

Modni brend naše poznate dizajnerice Kristine Burje odnedavno u ponudi ima i prvu kolekciju traperica, a zaštitno lice su majka i kćer, Vanja i Nina Mamić. Kristina se pri osmišljavanju nove kolekcije vodila za idejom kako napraviti traperice koje odgovaraju ženama svih dobi, kako bi riješila vječni problem s kojim se pripadnice ljepšeg spola neprestano susreću – kako naći savršen par traperica… Kampanja uskoro izlazi u javnost, fotografski je potpisuje Goran Matijašec, a ovdje možete vidjeti nekoliko scena sa snimanja koje je održano u Hypo Expo centru u Zagrebu. 

 

1

Nađi razlike: Vanja Mamić i...

 

3...njezina kći Nina MamićKampanja je realizirana s timom koji zajedno s Kristinom Burjom stoji iza novog koncepta RE:DESIGN koji ženama nudi potpuni styling, odnosno idealnu odjevnu kombinaciju, šminku i frizuru. Riječ je o iskusnoj vizažistici Eli Milković, te popularnom zagrebačkom studiju za oblikovanje i njegu kose GT Beauty.       

Foto: Maja Brčić

 

4Lica kampanje, autorica kolekcije Kristina Burja i fotograf Goran Matijašec

 

- Dugo sam istraživala krojeve hlača i bezbroj puta mi je potvrđeno da ovaj model uistinu pristaje mnogima. Vanja i Nina su toliko slične, a opet toliko različite, no moj dizajn na objema funkcionira odlično - izjavila je Kristina Burja. Dizajnerska ideja iza kolekcije jest idealan kroj koji skriva nedostatke, te ističe prednosti i pristaje svim ženama bez obzira na godine, građu, težinu...

 

2

 

12