30 godina čarobne ljubavi // 14 načina kako koristiti NUXE čarobno suho ulje

  Ljubavna priča o super popularnom ulju započela je prije 30 godina u Laboratoriju NUXE, u srcu Pariza, i duši Alize Jabès ... Rođeno je 1991. godine u želji da zadovolji sve potrebe jedne dame, moderne žene. Žene, koja je tražila jedinstven proizvod za njegu tijela, kose i lica – javlja brend.

  n3

  Vrlo brzo nakon lansiranja, postalo je najprodavanije Čarobno suho ulje na svijetu, i to br. 1 po prodaji u francuskim apotekama. I dalje je prirodan sa svojih 98,1% sastojaka , senzualan, zahvaljujući svojoj suhoj teksturi bez silikona te ostavlja nezaboravan miris koji stvara savršen osjećaj na koži.

  Nakon punih 30 godina, NUXE slavi 30 milijuna prodanih bočica Huile Prodigieuse (Interni podaci, sell-in) i uskoro i u Hrvatskoj predstavlja novog člana Prodigieux porodice.

  Čarobno suho ulje jedinstveno je po svojoj suhoj teksturi. Nakon nanošenja na kožu, vrlo brzo i lako se upija u kožu, te ne ostavlja mastan trag. Savršen je saveznik za sve tipove kože.

  Sadrži 7 dragocjenih 100% prirodnih biljnih ulja i vitamin E koji hrane, obnavljaju, hidratiziraju i uljepšavaju kožu i kosu.

  Sva suha ulja dobivena su hladnim prešanjem: mehaničkom metodom ekstrakcije, bez upotrebe otapala koji pomažu u očuvanju koncentracije esencijalnih masnih kiselina i prirodnih konzervanasa.

  huile prodigieuse paris