3 nova MAT ruža za usne

  Matirane usne predivno izgledaju s tamnijim nijansama, no potrebna im je i doza hidratacije, stoga su tri nova ruža pravi bonusi za ljepotu. Matirajući, neodoljivih nijansi i praktičnog pakiranja, tri nove baršunaste formule njeguju usne dajući im snažnu, ženstvenu nijansu.

  Velvet Matte Lipstick Tier 2-2 V8 1 7cr


  Max Factor Velvet Mattes
  Formula nema veći postotak suhe tvari (kao što je to u većini slučajeva kod matirajućih ruževa), već sadrži malu količinu prirodnog, fino mljevenog mica praha, koji svojom nepravilnom strukturom tako raspršuje svijetlost da osigurava mat efekt. Kolekcija se sastoji od sedam atraktivnih nude, ružičastih, koraljnih i crvenih tonova. Cijena: 74,90 kn, zasad samo u dm-u.

  Velvet Matte Lipstick Tier 2-2 V8 1 cr


  Dior Lip Shadow Rouge Gradient
  Novi ruž ima formule na obje strane: oblikom podsjeća na olovku koja, s jedne strane, usnama daje kremastu podlogu, a s druge snažnu, matirajuću boju. Uskoro stiže i kod nas, u tri nijanse - 575 Pink, 755 Purple i 975 Red.


  Poanta je u blendanju i kreiranju vlastite nijanse, ovisno o potrebi i željama. Radi se o trendu graduiranja nijansi s vrlo preciznim aplikatorom. Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup.

   

  Visuel 4 HR

   

  Deborah Rosseto Liquido - Fluid Velvet Matt
  Polimeri koji daju boju osiguravaju lakoću apliciranja i dopuštaju ružu da se bolje priljubi usnama. Posebna ulja čine ovaj proizvod dugotrajnim i postojanim, bez razmazivanja. Dolazi u 9 nijansi. Cijena je 65,90 kn.

   

  velvetlipstick