Username *
Password *
Remember Me

Zdravi san je, kažu stručnjaci, iznimno važan za našu svakodnevicu, te je isto tako od neprocjenjive važnosti za ljepotu i kvalitetu naše kože. Kad nabavljamo krevet i madrac, to se pretvori u potragu koja zna trajati tjednima jer važno je na što liježemo svake večeri, da bismo se ujutro probudili spremni za novi dan. Bio on radni, neradni ili sportsko orijentirani, dan treba iskoristiti, no to možemo samo ako smo iskoristili noć! Svi volimo spavati, pa se u to ime jučer u zagrebačkoj Vlaškoj 75 A otvorio novi salon Perfecta Dreams u kojemu možete naći kvalitetan spavaći program koji će vas riješiti nesanice. Radi se o flagship storeu švedske Hilding Anders  kompanije, inače vodećeg proizvođača kreveta, madraca i programa za zdravo spavanje u Europi, Rusiji i Aziji.

 

1

 

 

Uređenje novog Perfecta Dreams salona potpisuje arhitektonski studio Soda- Arhitekti, te dizajnerski dvojac Sanja i Neven Kovačić, dizajnerski studio Redesign. Salon je veličine 600m2, a prostire se na tri razine: podzemna razina koja sadrži hotelijersku ponudu uz ormariće i ormare; nulta razina na kojoj su izloženi madraci, te prvi kat s velikom ponudom raznih kreveta.

 

2

 

 

- Eskluzivnost salona je norveški brend Jensen. Riječ je o krevetu koji je napravljen od norveškog bora i ima garanciju od 25 godina, a čiji madrac čini zaštićeni sistem džepičaste višeslojne opruge, tako da je iznimno udoban i osigurava odličan san. Na Jensen krevetu spava i norveška kraljevska obitelj, a prodaje se inače u londonskom Harrodsu po cijeni od 60.000 funti, dok njegova cijena kod nas iznosi 25.000 kuna. Jensen kreveti izrađuju se u Norveškoj već više od 60 godina, na tradicionalan način, ali uz primjenu naprednih tehnologija. Krevet ima mogućnost masaže, te prilagodbe za gornji i donji dio tijela, odnosno podesiv je po visini i za uzglavlje i podnožje - objavila je kuća Perfecta Dreams.

Svaki madrac iz linije Perfectadreams je dizajniran, proizveden i provjeren s posebnom pozornošću. Madraci nude maksimalnu usklađenost zdravog i komfornog sna, idealan oslonac, te ispravan položaj tijela, osiguranu regulaciju temperature, blagotvorni učinak kod raznih reumatskih oboljenja, dekubitusa, oslabljene periferne cirkulacije i naposljetku ugodno prospavane noći.

 

4

 

11

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location