Username *
Password *
Remember Me

Jedna od najljepših žena na svijetu postala je zaštitno lice mirisa Instinct: parfema koji, kako je danas objavio Avon, utjelovljuje čistu senzualnost. - Pri stvaranju Avon Instincta, imali smo na umu osobu koja bi portretirala suštinu ovog divljeg primamljivog mirisa - otkriva Denise McAvoy, globalna potpredsjednica marketinga u kategoriji mirisa - a nitko ne odaje instinktivnu magnetsku privlačnost bolje od Megan. Muškarci i žene podjednako je vide kao odvažnu, zadivljujuće ljepote, zamamnu. Ona je savršeno lice za miris koji je izrazito privlačan i pomalo opasan - .

 

3

 

No, ne radi se samo o ženskom, već i o jednako zavodljivom muškom mirisu: Avon Instinct For Her EdP (50ml) kreće s prodajom po promotivnoj cijeni od 175kn u Avonovom katalogu kampanje 15, od 25.09., dok muški Instinct u prodaju dolazi mjesec dana poslije.

 

5555


Ženski Instinct
Gornje note: raskošni zeleni tonovi i tropska karambola daju osjećaj svježine osunčanog vrta.
Srednje note: božur i lokvanj, Camellia ScentTrek - jedan od Givaudanovih ekskluzivnih ScentTrek sastojaka, latice kamelije otkrivaju zavodljiv miris budeći tjelesne osjećaje iskušenja i želje.
Bazne note: senzualna sandalovina daje kremastu, egzotično drvenastu senzaciju, jasan potpis mirisa.

Muški Instinct
Gornje note: divlja mandarina koja pruža sočan i uzbudljiv početak.
Srednje note: kadulja koja daje potpis zemlje i iskonske muškosti.
Bazna nota: crna hrastovina ostavlja dubinu, snagu i iskonsku senzualnost. 

 

 

2


Glumica Megan Fox u centru je pažnje medija i javnosti još od tinejdžerskih dana, te je poznata po glavnim i  sporednim ulogama u hit akcijskim filmovima, trilerima i komedijama. Postala je poznata širom svijeta kao Mikaela Banes u prva dva filma “Transformers”. Upravo je završila s produkcijom najnovijeg filma o Ninja kornjačama (Teenage Mutant Ninja Turtles) za Paramount, koji će izaći u lipnju 2014. Rođena je u Memphisu, Tennessee. Oduvijek je voljela zabavu, sa satovima plesa započela je već u dobi od 5 godina a nastavila je i nakon selidbe u Floridu s obitelji. Selidbom u Los Angeles u dobi od 15 godina započela je karijeru na igranim filmovima i na televiziji, gdje živi i danas.