Username *
Password *
Remember Me

PRIČA: Vampirski dnevnici, Sumrak saga… Vampirska groznica ponovno je u zraku. Mistične noći, beskrajna ljubav, strava i predivne filmske scene – lako se zaraziti. I postati vampiricom uz novu limitiranu kolekciju Vampire's love!
Krvavocrvene usne, bljedilo i svjetlucava koža: tako misteriozno i zavodljivo…

PALETA:
- Sjenila za oči
Šest boja jamči magičan i misteriozan make-up. Svjetlucave, tamne i pastelne. Zavodljive, idealne kao kombinacija za smokey ili solo.  
Dostupno u nijansi 01 love 'at first bite'.
CIJENA: 34,90 kn

- Puder za trepavice
Želiš zadivljujuće trepavice na koje će pasti i najjači vampiri? Puder za trepavice pruža zavodljiv izgled dodatnom dužinom i volumenom trepavica. Jednostavno nanesi maskaru kao i obično, pospi puder po trepavicama, zatim nanesi drugi sloj maskare i – gotovo! Modni hit za ljubiteljice drame!
Dostupno u nijansi 01 'eye need you'.
CIJENA: 26,90 kn

- Ruž za usne
Krvavocrvene usne – do zore! Novi ruž odijeva usne u predivne crvene i ružičaste nijanse, a uz to je i trajan. Otporan na razmazivanje i kao stvoren za vampirsko zavođenje!
Dostupno nijansama 01 bloody mary i 02 true love.
CIJENA: 17,90 kn

- Rumenilo Blush gelée
Kako naglasiti bijelo lice nego crvenim rumenilom? Novo rumenilo u inovativnoj gel-teksturi jednostavno je nanijeti i nositi. Pakiranje s pumpicom praktično je i prilikom izlaska ili na putovanju. Dostupno u nijansi 01 'bloody mary'.
CIJENA: 22,90 kn

- Shimmer puder
Zagonetan, zavodljiv i božanstven. Delikantni shimmer puder daje tvooj koži lijep sjaj i čini je predivno glatkom. Apsolutni modni hit za one koji žele zavodljiv i sjajan izgled kad nestane sunca.
Dostupno u nijansi 01 'lil’ vampire'.
CIJENA: 26,90 kn

- Lak za nokte
Vampirski stil za izlazak! Pet mističnih lakova za nokte s različitim vampirskim efektima.
Dostupno u nijansama:
01 gold old buffy,
02 into the dark,
03 true love,
04 the dawn is broken i  
05 hunt me if you can.
CIJENA: 15,90 kn

- Toaletna voda
Postoji li miris koji je čarobniji od ljubavi? Ove jeseni, u zraku je sasvim novo mistično zavođenje: toaletna voda sa senzualnom aromom savršeno upotpunjuje vampire’s love make-up!
CIJENA: 55,90 kn

GDJE KUPITI: u dm-u i Kozmu

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location