Username *
Password *
Remember Me

Što može biti više Versace od mirisa koji je nazvan po grčkom bogu ljubavi i sinu boginje Afrodite? Ništa. Tako je obitelj Versace, čiji je put i stil stvorio Gianni osobno, prisvojila Erosa, u obliku novog mirisa za muškarce, koji je najavljen kao ultimativno zavodničko sredstvo kojemu žene ne mogu odoljeti...

1


Logično - Gianni je volio glamur, bio je svjestan da je zavođenje vječno u modi, a Donatella se drži njegovih pravila. Versace nudi odjeću koja mnogo toga otkriva, a zavodnički je muški miris upravo ono što im je nedostajalo. Naime, ovo je prvi njihov miris za dečke nakon pet godina. I to je moralo biti nešto uistinu upečatljivo. S kampanje nas gleda opaki frajer, točnije model Brian Shimansky, sakrio se iza bočice novog mirisa. Koja je jednako zavodljiva - teško plavo staklo koje nosi uzorak same modne kuće, boginje Meduze, sa zlatnim čepom, krije u sebi tekućinu koja najavljuje jako, jako vruće ljeto. Kompozicija je slatkasta, iako vrlo muževna. Počinje s malo mente, limuna i zelene jabuke koja se dosta osjeti, zatim se nastavlja na tople note ambroxana, zrno tonke i geranija, te završava bazom u kojoj se kriju Madagaskar vanilija, vetiver, hrastova mahovina i cedar.

op
Za novu je kampanju Donatella željela muškarca-gladijatora. - Ovo je miris za muškarca koji je svoj gospodar. On je heroj: čovjek koji brani svoje ideje i ciljeve - izjavila je Donatella Versace. Kreaciju potpisuje Aurelien Guichard iz kuće Givaudan, te je najavljena kao svježa, drvenasta i blago orijentalna.CIJENE:
EDT 30 ml, 338,30 kn
EDT 50 ml, 456 kn
EDT 100 ml, 599,90 kn
Losion za poslije brijanja 100 ml, 410 kn
Balzam za poslije brijanja 100 ml, 323 kn
Dezodorans 100 ml, 368,60 kn
Deo stick 75 ml, 212,80 kn
Gel za tuširanje 250 ml, 279,80 kn

GDJE KUPITI: Parfumerije Martimex


AureliénGuichard
Aurelien Guichard, Master Perfumer - Givaudan, o Erosu

Inspiracija za miris?
- Cilj je bio stvoriti miris muževnog tijela u svrhu zavođenja. Parfem je veza između tijela Erosa i svih ostalih - ideja o ultimativnom zavođenju.

Koje note definiraju njegovu posebnost?   
- Miris je vrlo senzualan, virilan i svijetao. Tu je i specifična struktura kompozicije - kombinacija svježine (limun) i senzualnosti (vanilija, tonka), koja mu daje kontrastni potpis.

Kako miriši umjetni sastojak ambroxan? Kako biste ga opisali?
- To je mošusna nota, vrlo muževna, vibrantna, snažna, intenzivna i vrlo čista. Upravo taj sastojak mirisu donosi virilnost, no bez animalnog aspekta.  

Na što ćemo prvo pomisliti kad osjetimo ovaj parfem?
- Kompozicija ima sve karakteristike i kvalitete koje žena očekuje od jednog muževnog parfema. To je iskonska strast između muškarca i žene.

Koja ste pravila morali slijediti pri stvaranju Erosa?
- Želio sam da miris bude u duhu kuće Versace i da bude u skladu s modom po kojoj su prepoznatljivi.
 
Po čemu je ovaj miris poseban kad ga usporedite s ostalim muškim mirisima na tržištu?
- On je ultra muževan radi kombinacije Atlas cedra, Virginia cedra i vetivera, te visoke doze limuna i mahovine.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location