Proljetne poljupce šalje vam Chanel!

  Birajte: ultra blještave ili više matirane, sofisticirane teksture? Chanel ih ima sve – u novim kolekcijama ruževa i sjajila boje su poprimile sve stilove i nijanse. Radi se o paletama novih beauty poslastica Révélation (sjajila) i Avant-première (ruževi Rouge Coco). A kako ne bi zapostavili manikuru, obje linije nude nove lakove, suncem okupanih i vrućih boja!

  sjaj1

  Révélation de Chanel
  Sjajila Lèvres Scintillantes koja nude ružičaste i ljubičaste nijanse sadrže vrlo visok postotak sjajnih čestica, te usnama daju pomalo wet-look. Predstavljaju, kažu u Chanelu, mladenačku, šarmantnu ženstvenost. Radi se o deset nijansi sjajila i jednom laku za nokte, tamno ljubičastom Taboo.

  CIJENE:
  Sjajilo: 211 kn
  Lak: 186 kn

  sjajlaksjajvizual
  Lice kampanje je prekrasna Sigrid Agren

   

  avant1
  Avant-première de Chanel
  Inspirirani osobnošću same Mademoiselle, ruževi predstavljaju klasičnu ženstvenost, nudeći nove varijante Rouge Coco i Rouge Coco Shine. Tu su gotovo matirane nijanse, ali i one mekanog, putenog sjaja, obogaćene s 30 posto više pigmenata nego prije. Mekani voskovi u ruževima pružaju dugotrajnost, mekoću i užitak nošenja i nanošenja… U kolekciji je šest nijansi Rouge Coco, osam nijansi Rouge Coco Shine, te četiri nijanse lakova za nokte.

  CIJENE:
  Ruž: 244 kn
  Lak: 186 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

  avantlakoviavantvizual