Username *
Password *
Remember Me

Birajte: ultra blještave ili više matirane, sofisticirane teksture? Chanel ih ima sve – u novim kolekcijama ruževa i sjajila boje su poprimile sve stilove i nijanse. Radi se o paletama novih beauty poslastica Révélation (sjajila) i Avant-première (ruževi Rouge Coco). A kako ne bi zapostavili manikuru, obje linije nude nove lakove, suncem okupanih i vrućih boja!

sjaj1

Révélation de Chanel
Sjajila Lèvres Scintillantes koja nude ružičaste i ljubičaste nijanse sadrže vrlo visok postotak sjajnih čestica, te usnama daju pomalo wet-look. Predstavljaju, kažu u Chanelu, mladenačku, šarmantnu ženstvenost. Radi se o deset nijansi sjajila i jednom laku za nokte, tamno ljubičastom Taboo.

CIJENE:
Sjajilo: 211 kn
Lak: 186 kn

sjajlaksjajvizual
Lice kampanje je prekrasna Sigrid Agren

 

avant1
Avant-première de Chanel
Inspirirani osobnošću same Mademoiselle, ruževi predstavljaju klasičnu ženstvenost, nudeći nove varijante Rouge Coco i Rouge Coco Shine. Tu su gotovo matirane nijanse, ali i one mekanog, putenog sjaja, obogaćene s 30 posto više pigmenata nego prije. Mekani voskovi u ruževima pružaju dugotrajnost, mekoću i užitak nošenja i nanošenja… U kolekciji je šest nijansi Rouge Coco, osam nijansi Rouge Coco Shine, te četiri nijanse lakova za nokte.

CIJENE:
Ruž: 244 kn
Lak: 186 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

avantlakoviavantvizual

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

taboo predobro izgleda <3

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Lak, sjajila, ne znaš u što prije pogledati

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location