Username *
Password *
Remember Me

Nova, lakša verzija mirisa For Her nalazi se u ružičastoj bočici, u kutiji iste nijanse. Naime, original je lansiran još 2003. kao crna bočica u rozoj kutiji (EDT), a 2006. boje su zamijenjene (EDP). Sada je sve u diskretnoj pastelnoj nijansi, a miris je nježniji, te ga krase tople, zavodljive, mekane note. Neodoljivo podsjeća na senzualan miris puti, idealan je kad ga aplicirate na golu kožu, jer je zamišljen kao predivan proljetni miris kad nosimo nešto manje robe nego sad.

op

- L'eau varijanta predstavlja modernu ženstvenost, eleganciju, ali i impulzivnost – otkriva slavni američki modni dizajner Narciso Rodriguez. U ovoj kombinaciji manje je mošusa, čime sam miris postaje laganiji, te je idealan za poslovne, kao i privatne momente, jer je nenametljiv, a opet fin i elegantan. Baš kao i brojne modne kreacije samog autora.

U kompoziciji se dosta osjete peonija i ruža, a nakon toga dolaze jasmin, ljiljan, mošus,  jantar i pačuli. – Miris definira onu bezvremensku žensku senzualnost – ističe dizajner.

carmen

Lice mirisa je prekrasna Carmen Kass.

CIJENE:
EDT 30 ml, 350 kn
EDT 50 ml, 498 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

4

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location