Username *
Password *
Remember Me

- U novoj kolekciji lucidni američki dizajner inspiraciju pronalazi u životinjskim uzorcima te indijanskoj kulturi i totemima koji su kombinirani s motivom orla i njegovim robusnim krilima. Orao, poznat kao ultimativni lovac kojeg su štovala mnoga indijanska plemena, sada krasi klasične Adidasove komade, a tu su, naravno i slavne tri pruge – objavio je Adidas.

op

Ako se, dakle, osjećate pobjednički, nova kolekcija savršeno će vam se uklopiti u osvajačke aktivnosti. A i jako je praktična: atraktivni motivi s lakoćom će privlačiti poglede gdje god se našli, dok će udobni trenirka krojevi biti idealni i za ples ili bavljenje nekim sportom. Naime, Jeremy Scott veliki je ljubitelj jarkih nijansi i sjajnih motiva, a za Adidas radi trenirke, košulje i tenisice koje izgledaju sve samo ne obično. Naime, ovdje je udobnost u zanimljivoj sinergiji sa šarenilom.

adidas Originals Jeremy Scott 02adidas Originals Jeremy Scott 03adidas Originals Jeremy Scott 05adidas Originals Jeremy Scott 07adidas Originals Jeremy Scott 08adidas Originals Jeremy Scott 10adidas Originals Jeremy Scott 11Q20917 PRBEAUTY FIQ23107 PRFTWPARA FIQ23171 PRFTWLATER FI