Username *
Password *
Remember Me

Natalia Vodianova s novih vizuala gleda nas pogledom zavodnice - maskara je očito zvijezda kolekcije, Cils d’Enfer obećava nam uvijenost, volumen i predivno počešljane i definirane trepavice. Dolazi u dvije nijanse: crnoj i ljubičastoj! Pakiranje je manje, no glamurozno. 

viz

- Malo je žena koje izlaze iz kuće bez maskare - ističe Kreativni direktor za Guerlain Make-up Olivier Echaudemaison - to je ultimativno beauty sredstvo za uljepšavanje, naglašava oči na najsenzualniji mogući način. Volim kako je maskara u stanju oči napraviti drugačijima, možete se njome igrati kroz smjerove aplikacije, možete je nanositi u više slojeva, ili je diskretno nanijeti da dnevni look - .

maskara

Osim Cils d’Enfer, zvijezde kolekcije (cijena nove maskare je 239 kn), tu su i njezine pratilje - limitirani Météorites u XXL varijanti, ruževi, sjajila i olovke za oči. Nijanse su nježne, ženstvene, u skladu s romantičnim proljetnim trendovima koji nas jako vesele...  

sjenila1sjenila2
Limitirana edicija Ecrin 2 Couleurs
501 Attrape Cœur
502 Coup de Foudre
CIJENA: 389 kn


met
Météorites Perles du paradis
Limitirana XXL verzija donosi najnježnije nijanse za cijelo lice i dekolte. Pakiranje je posveta ženstvenosti: inspirirana je interijerom boudoira.
CIJENA: 459 kn


ruzevi
Rouge Automatique
601 Romance
600 Ballade

Shine Automatique
762 Rendez-vous
761 Flirt
CIJENA: 249 kn


sjajilo1sjajilo2
Kiss Kiss Gloss
870 Cherry Pink
849 Frizzy Mango
CIJENA: 209 kn


atmo1
Retractable Cream Kohl & Liner
Radi se o vodootpornoj olovci za oči koja sadrži kombinaciju kremastih voskova, svjetlucavih polimera i vibrantnih pigmenata.
01 Black Jack
02 Jackie Brown
03 Deep Purple
04 Katy Navy
05 Amber Silver
CIJENA: 155 kn  (olovke dolaze naknadno)

Tuš za oči / Noir ébène
CIJENA: 259 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama