Emporio Armani kampanja za proljeće 2013 – tako prirodan minimalizam

    Giorgio Armani je kralj jednostavnosti, i to već više desetljeća. Taj slavni dizajner uvjerljivo vodi kad je riječ o svjetskim talentima na području modne klasike. I baš kad pomislite da je minimalizam jednoličan, dođe veliki Giorgio (koji će ove godine napuniti 79 godina!) s novom kolekcijom i iznenadi sve ljubitelje čistog stilskog izražavanja.

    op

    Novu kampanju krase poznata manekenska lica: Anais Pouliot, Patricia van der Vliet, Daga Ziober, te momci Arran Sly i Marlon Teixeira. Atmosfera je ležerna, no luksuzna. Dojam pojačavaju blještave teksture pjeskovitih nijansi koje Armanijevim predivnim krojevima daju finoću i bezvremenski chic! Fotograf Michael Roberts i stilistica Katy England odradili su odličan posao, kao i svi spomenuti modeli: kampanja naprosto poziva na izlet u sunčane predjele i nagovješćuje luksuzno proljeće. Silueta je profinjena i elegantna, velikanu svjetske mode Giorgiu treba čestitati. Još jednom.

    EmporioSpring1EmporioSpring2EmporioSpring3EmporioSpring4EmporioSpring5EmporioSpring6EmporioSpring7EmporioSpring8EmporioSpring9EmporioSpring11EmporioSpring12EmporioSpring13EmporioSpring14EmporioSpring15EmporioSpring16EmporioSpring17EmporioSpring18EmporioSpring19EmporioSpring20EmporioSpring21EmporioSpring22EmporioSpring23EmporioSpring24EmporioSpring25EmporioSpring26EmporioSpring27