Username *
Password *
Remember Me

Torbice ukrašene mega-kristalima ponuda su resort kolekcije londonske dizajnerice Mawi Keivon, autorice prekrasnih modnih dodataka i nakita, čije kolekcije obožavaju brojne ljubiteljice primjenjivog luksuza diljem svijeta.

186651 cr
Modeli se nalaze u sferi večernjeg stila, glamurozne su u potpunosti, a na sebi, osim kristala, nose i šljokice i ostale male aplikacije. Iako je više puta Mawi osobno izjavila kako prije nije zamišljala da će raditi kao dizajnerica nakita i modnih dodataka (iza sebe ima već deset plodnih godina kreativnog rada), već je planirala raditi odjeću. - Mama me slala na tečajeve šivanja i pletenja, jer sam stalno rezuckala i kratila njezinu robu. Rođena sam u Indiji, no živjeli smo posvuda jer je moj otac bio diplomat. Imali smo nomadski način života - . Modnu naobrazbu stekla je u Aucklandu na Novom Zelandu, na tamošnjem Institutu za tehnologiju.

- No, glavnu inspiraciju ipak nalazim u indijskoj tradicionalnoj odjeći. Tamo se ljudi tako šareno odijevaju, da ponekad pomislite da ste u Peruu ili čak Meksiku. To je prekrasan svijet intenzivnih boja i finih tkanina - .

- Oduvijek sam voljela vintage komade nakita i skupljala ih, oni su postali moja strast. Volim i punk, pa se šiljci uvijek nekako nađu na mojim kreacijama, bili srebrni ili pak u obliku obojenih kristala. Volim miješati i tradicionalne materijale poput zlata, s pleksiglasom ili čelikom - .

186652 cr186653 cr186654 cr186655 cr186656 cr186657 cr186658 cr186659 cr186660 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location