Username *
Password *
Remember Me

Kad Frida Giannini pomisli na retro, onda je to luksuzna ženstvenost koja podrazumijeva ultimativno elegantne teksture, raskošne elemente i sve ono što siluetu čini dinamičnom. U novoj kolekciji sudaraju se četrdesete, pedesete i šezdesete, tvoreći idealnu Gucci ženu koja u jesen obožava tamne nijanse, no pritajenog seksipila ne odriče se ni pod koju cijenu.

o
Kuća Gucci preživjela je razna turbulentna vremena i sada diše punim plućima. Ovo doba pristaje joj upravo radi svih tih retro trendova koji se posljednjih godina na modnom tronu nižu jedan za drugim, druže se i minglaju poput pravih dama.

Za sljedeću jesen Frida, kreativna direktorica kuće, predlaže parcijalni peplum koji na nježniji način naglašava bokove, a ponegdje se spušta cijelom duljinom suknje. Uska suknja do koljena, koju mnogi predviđaju kao jedan od ovogodišnjih trendova, jednostavna je i nosiva, pa počasno mjesto ima i u ovoj kolekciji. Tu su i bolero, strukirani kaputi i elegantne haljine. Gucci nijanse su savršene: nižu se od plavičasto-sivih, preko zelenih do boje patliđana. Laskaju svima i predivno pristaju uz blijedu put. Kao stvorene su za crveni ruž i malo maskare, idealnu retro beauty kombinaciju. A kosa? Sjajni, uredni valovi. Sve po bon-tonu.

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

kao i uvijek - odlični

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Savršeno i prekrasno! *_*

 
This comment was minimized by the moderator on the site

preprepreedivnooooo

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location