Username *
Password *
Remember Me

Famozni ljubitelj neobičnih tekstura i veliki poznavatelj kroja i ove godine igra se modom – ona je njegovo igralište na kojemu nema prepreka. Kolekcija obiluje haljinama, kaputima i bluzama jednostavnog bazičnog kroja, idealnog za nošenje, no igra se dešava na brojnim površinama jer je Christopher Kane vrstan manipulator nježnim materijalima.

christopher-kane-pre-autumn-fall-20131

Kad je kroj minimalistički, onda materijal mora biti savršen, to pravilo on zna u dušu, pa koristi samo najfiniju kožu, meki saten i laganu svilu: kolekcija je stilski pristupačna, no vrhunski obrađena.

U novoj sezoni veliku ulogu ima i svileni baršun koji definira ženstvenost, retro chic i eleganciju. Ovdje on prati minimalističke oblike, dovoljno je glamurozan sam za sebe. Christopher Kane je modna zvijezda od koje se mnogo očekuje svake sezone, a kao što vidimo, i dalje se izvrsno drži. Kolekcija je predivna i paletom nijansi: tu su tamno plava, bordo, zelenkaste, patlidžan, čokoladne… Mljac.

christopher-kane-pre-autumn-fall-20136christopher-kane-pre-autumn-fall-201321christopher-kane-pre-autumn-fall-201326christopher-kane-pre-autumn-fall-201328christopher-kane-pre-autumn-fall-201329

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

heh jedno mi se sviđa drugo ne ovo ide pod ne

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location