Username *
Password *
Remember Me

Radi se o nakitu izrađenom od nautičkog užeta, nehrđajućeg čelika, poludragog kamenja i drugih materijala. Važno mi je da svaki pojedini komad bude poseban dizajnom i da zadovoljava moje visoke kriterije kvalitete – ističe Marko Prpić Zets, član Hrvatskog dizajnerskog društva, autor sve poznatijeg nakita Zets Jewelry.

333

Izložba nakita održat će se ovaj četvrtak u zagrebačkom Hrvatskom domu likovnih umjetnika, u 18 sati.

- Moje kreacije uglavnom kupuju djevojke i žene između 18 i 55 godina, no u posljednje vrijeme primijetio sam da ga sve više nose i dečki. Sviđaju im se serije Avatar, Street Warrior i Konop. Za razliku od prethodnih godina, serija Konop za sljedeću godinu sastojat će se od jednobojnog užeta i dijelova od nehrđajućeg čelika. Osim spomenutih serija radim i Woodwork seriju, u sklopu koje su i Korabora broševi - .

Zets Jewelry drugačiji je od drugih, nerijetko morbidan, no na više načina sladak. Poseban je, no opet, lako će se uklopiti u brojne odjevne kombinacije. Kreacije su unisex, što su njegovi kupci, ljubitelji posebnih kreacija, svakako prepoznali. Cijene za narukvice koje možete vidjeti na fotografijama kreću se od 150 kn naviše. Najniže cijene ogrlica su 270 kuna, dok Avatari (male lutkice ljudi-zečevi) koštaju između 450 i 800 kn. Lice nove kolekcije je model Darija Papst, njezinu prirodnu ljepotu pred foto-aparatom Darija Belića naglasila je Simona Antonović.

Marko je osim na posebnom, unikatnom nakitu, angažiran i oko projekta Boonika, koji spaja umjetnike i dizajnere, na kojemu radi s kolegom Markom Rukavinom.

IMG 2429IMG 2442 2IMG 2543IMG 2577IMG 2630 1IMG 2699IMG 2713 2714 2716 1IMG 2825IMG 2849 1IMG 29211112222

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Bome ja ne znam bi li mogla nositi ove čovječuljke malo su freaky

 
This comment was minimized by the moderator on the site

joj meni su bas ti freaky covjeculjci jako fora... pored kičastog i slatkog nakita, koji vrvi svuda, ovo je baš osvježenje...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location