Božićna priča u Dežmanovoj

  Mala, ali slatka ulica u centru Zagreba sinoć je dobila novo lice – upaljene su lampice, te slučajnim i namjernim prolaznicima u trenu zagrijale srca i stvorile prekrasnu božićnu atmosferu koja je, uz sav snijeg koji nas je zameo, postala veličanstvena i uistinu posebna. Baš kao u nekom romantičnom filmu sa sretnim krajem...

  1401
  Umjetnik Saša Šekoranja i dizajnerica Loredana Bahorić upalili su lampice i pokrenuli val oduševljenja...

  Dio sinoćnje zimske bajke bila je i capsule kolekcija Frozen / The best thing you can wear is your spirit, autorice Loredane Bahorić, čije su se "zamrznute" djevojke ipak smjestile u interijer – u romantično uređen Velvet, smješten prvi vrhu Dežmanove. Ledeno-sivo-crna mini kolekcija spoj je tehno materijala, filca i svile, te je predstavljena na pet modela u izlozima prekrivenima umjetnim snijegom.

  2

  Kolekcija je prigodno bajkovita, no nosiva i jednostavna. Kulisu cijele priče zaokružili su veliki vizuali naše poznate fotografkinje Mare Milin. Na fotografijama su radili naši poznati kreativci: make-up na modelu Ivi Grdić osmislio je vizažist Saša Joković, a frizure popularni zagrebački Studio Mila. Paljenje božićnih lampica dio je projekta www.bozicnaprica.com.

  mare
  Fotografkinja Mare Milin usred božićne bajke

  111
  Na paljenje lampica došle su i dizajnerice Patrizia Dona i Andrijana Subotić Pjajčik

  1
  Modeli u Velvetu nosili su kolekciju Frozen / The best thing you can wear is your spirit
  34511
  Loredana i njezini "zamrznuti" modeli