Username *
Password *
Remember Me

Kreacije za večernje trenutke, manjih dimenzija sa ukrasima, našle su se u novoj limitiranoj seriji kolekcije "Is it love?" hrvatskog modnog dizajnera Ivana Alduka za modnu kuću Galko. Autorski potpis na torbama i dalje je minimalistički, s naglašenim elementima modnog futurizma, a radi se o modelima napravljenima od prave kože.

1393

Alduk s tvrtkom Galko, koja ima dugogodišnje iskustvo u kožarskoj industriji i proizvodnji, surađuje već četiri sezone. U kolekciji se nalaze četiri modela torbi: borg, alien, qube i broken qube, a dolaze u nekoliko različitih kombinacija boja i materijala. Alduk je povodom pete godišnjice rada po prvi puta predstavio i mušku liniju, a nju prati i jedan muški model torbe - broken qube.

- Odlučio sam napraviti malu promjenu i nakon masivnih, većih modela torbi predstaviti one manje, nešto jednostavnijih linija koje će samo jednim dizajnerskim akcentom imati prepoznatljivu Alduk estetiku. S krajnjim rezultatom sam i više nego zadovoljan, jer uz vrhunsku Galko produkciju, imamo proizvod na koji smo jako ponosni - istaknuo je dizajner.

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

krasne stvari

 
This comment was minimized by the moderator on the site

uvaooo stvarno su odlične :DD

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location