Username *
Password *
Remember Me

Iako je sezona blještavila i sjaja već i službeno počela, u Guessu su se priklonili nešto blažim trendovima, poštujući tek jednostavnost pastelnih nijansi i atraktivnost animal printa. Također, prizvali su ležernu atmosferu lješkarenja na suncu - njihove fotografije vode nas u neke toplije krajeve i čine opuštenijima.

1350

Za to su zaslužni Claudia i Ralf Pulmanns, fotografi i ljubitelji sunčanih scena. Styling je radila Martina Nilsson, prekrasne valove u kosi osmislio je Peter Savic, a ljepotu lica Sandrah Hellberg naglasila je vizažistica Devra Kinery.
Torbe i cipele koje predstavljalju njihovu Holiday kampanju imaju karakteristike nosivosti u svim prigodama, od jednostavnih dnevnih, do predvečernjih i nešto ozbiljnijih. Modeli srednjih i većih dimenzija idealni su za brojne stilske momente, poručuju iz Guessa, a blijede nijanse pravi su klasici koji će naglasiti eleganciju i luksuz svake odjevne kombinacije. Idealno za svaku pin-up ljepoticu!

guess-holiday1guess-holiday2guess-holiday3guess-holiday4guess-holiday6guess-holiday7guess-holiday8guess-holiday9guess-holiday10guess-holiday11guess-holiday12