Username *
Password *
Remember Me

Kao što samo ime kaže, nova kolekcija hrvatske modne dizajnerice Diane Viljevac nosi vrlo sugestivnu i moćnu poruku, koju je autorica namijenila ženama koje se ne boje pokazati svoju snažniju stranu poimanja stila. U skladu s time, tu su i materijali – eko koža, baršun, pliš, s dozom nježnosti, odnosno sitnim aplikacijama stiliziranog cvijeća.

1309

Površine su tu i tamo ukrašene zlatnim perlicama i srebrnim zakovicama, a boje koje se pojavljuju u novoj kolekciji haljina su, dakako, crna, uz tamnije nijanse ljubičaste i crvene, te sočna narančasta. - Koristila sam umjetnu kožu i umjetnu dlaku za detalje, a ostale materijale čine viskoza i pamuk jer smatram da je za odjeću, uz vizualni identitet, podjednako važna i udobnost. Zakovicama ističem tamniju, no opet snažnu stranu ženstvenosti – kaže autorica. Zaštitno lice kampanje poznata je manekenka Darinka Ferko, za šminku je bila zadužena Dunja Tomić, a fotografije potpisuje Marko Marinković.

Diana Viljevac mlada je dizajnerica, magistra tekstilnog i modnog dizajna, a do sada se dva puta predstavila u sklopu natječaja Lift na sajmu mode Fashion.hr Industrija, te je imala nekoliko izložbi.

Kreacije možete naručiti preko njezine Facebook stranice Diana Viljevac Dizajn, a cijene se kreću između 600 i 1300 kn.

123456789111213142223

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location