Username *
Password *
Remember Me

Naravno, trenutno najvažnije pitanje nije da li ćemo i kako ući u Evropsku uniju sljedeće godine, da li će na našim omiljenim prometnicama postaviti nove ležeće policajce ili da li će podići PDV na kruh i mlijeko. Dakako, ta čast pripada pitanju – što ćemo i kako nositi tih nesnosno glamuroznih dana slavlja koji nam se nemilice približavaju, potičući nas na razmišljanje o stilu koji je poseban, nosiv, ujedno prekrasan…

2
Čekaj, čekaj da se namjestimo... (Pitate se tko su točkaste čarape? Blogerica Nina Miss Likey!)

3
I evo nas, pošlihtali smo se - smiješaaaaak! (U zlatnom je naša draga vizažistica Ana Botica koja je "spasila dan"! Hvala Ana!)

Kao što to već tradicionalno radimo (ovo nam je treći ItGirls event – da li to možemo nazvati tradicijom? Mišljenje možete ostaviti u komentarima) okupljamo naše fashion & beauty bloggerice i bloggere u cool prostorima i lamentiramo o onim bitnim stvarima poput gore navedene…

Ovoga puta bili smo opet kod Etre, u salonu Petre Granić, a veselje nam je priuštila i Maja Kožemelj iz Misslyn Hrvatska koja nam je ustupila novu limitiranu božićnu kolekciju Misslyn – Future Glam. Sjenila, ruževi i sjajila su totalno glamurozni, što je naša vizažistica Ana Botica i potvrdila. Naime, modeli za make-up bile su nam bloggerice Dunja i Angie, kojima je Ana naglasila pogled tušem sa šljokicama i istaknula usne ružem boje koralja. - Kolekcija je bogata sjajnim česticama, kako to jednoj božićnoj liniji i priliči - istaknula je Ana.

lia
Angie nosi zlatno sjenilo, tuš sa šljokicama i sjajilo za usne iz nove kolekcije Misslyn Future Glam

PB140048dasdsadsada
Dunjinoj blijedoj puti izvrsno pristaju tople smeđe nijanse na očima, plus, naravno, usne u bojama koralja, kaže Botica

KOLEKCIJA
Misslyn Future Glam

Modeli za frizure bile su dugokose Lexie i Sienna Ana. Petra Granić im je predložila frizure koje mogu napraviti u 5 minuta - samo vam trebaju sitne crne ukosnice - kaže - koje će zadržati suvišne pramenove, te ujedno naglasiti volumen. Najbitnije je odvojiti kosu u dva djela. Tapiranje je jedna od osnova kako napraviti praktične frizure koje daju volumen i naglašavaju prirodnu ljepotu kose. Jednostavno odvojite kosu u dva djela, natapirajte svaki dio i složite jedan dio u pundžu, drugi omotajte oko njega -  objasnila je Petra.

PB140078 Lexie s casual / glamuroznom frizurom

PB140096
Sienna Ana je dobila neobičnu pundžu koja se može složiti u desetak minuta. Potrebno je ističe Petra, natapirati pramen po pramen debelom četkom (ne češljom), malo nalakirati pa prebaciti kosu na jednu stranu i učvrstiti iza ukosnicama. Nakon toga treba prebaciti kosu na drugu stranu, cijeli taj dio koji visi, pa opet učvrstiti. Vrlo jednostavno, a praktično i slatko - . 

PB140098

3a
Blogeri Smashinbeauty i Dino / Style Brick Road  u veselom razgovoru

4
Juraj i Petra slušaju preslatku čupavicu Tibet

4a
Blogerice Angie & Lexie / Liasbeautyland

5
Petra / vlasnica salona Etra i Dubravka / urednica ItGirl.hr

6
Blogger Juraj i poznata video-logerica Ana / Maybe New Start u crno / bež stylingu

11
Ana (velika obožavateljica pasa) i Tibet u zagrljaju

12
U iščekivanju gostiju...

PB140163
Živjeli! Uvijek nasmiješena Maja / Add to love

13
Mila Puljiz, Sienna Ana Belić i prijateljica raspravljaju o vintage komadima - nezaobilaznom djelu svakog dobrog stylinga!

botica
Dok su neki pili šampanjac, drugi su radili - vizažistica Ana Botica u radnoj atmosferi

U galeriji pogledajte step by step fotografije za pundžu u 5 minuta!