Username *
Password *
Remember Me

Vječiti šarmer i super spretni tajni agent 007 opet je na velikim ekranima, ali najjače oružje ovoga puta je u rukama Bond cura Naomie Harris, Tonie Sotiropoulou i Bérénice Marlohe. Riječ je o novom Sensai The Lipsticku u vatrenoj crvenoj nijansi pod imenom Tsuyabeni i brojem - 009.

crvena

- Ruž hidratizira, krasi ga visoka pigmentacija i snažna postojana boja, te uistinu pristaje svim tonovima kože iako je to crvena nijansa koja zahtijeva pažljivi make-up – istaknula je vizažistica novog nastavka sage o Jamesu Bondu - Skyfall, Naomi Donne.

Ovo je pravi predstavnik anti-age kozmetike, jer Sensai proizvodi nastaju prvo kao teksture s njegujućim i revitalizirajućim svojstvima, a tek onda kao boja, snažan pigment i sve ostalo što tražimo od kvalitetnog proizvoda.

eeee

Crveni ruž jedan je od ženskih klasika i najboljih saveznika u ljepoti. Kroz prošlo je stoljeće prošao više faza – od buntovnog i naprednog animatora oslobađanja ženstvenosti u dvadesetima, pa sve do prestižnog statusa must-have proizvoda za sve one koje žele istaknuti glamuroznu stranu ljepote.

Sensai The Lipstick ima anti-age učinak, ali i čestice svile i zlata, radi kojih na usnama ostavlja divan sjaj i bogatu boju.

Glavni sastojci:
- Golden Phyto ekstrakt
- Golden Silk puder
- Koishimaru Silk ekstrakt
- Slojeviti Amino pigmenti
- Pure Glow ulje

Linija The Lipstick Sensai dolazi u 15 nijansi.

CIJENA: 3,4 g, 410 kn

GDJE KUPITI:
Zagreb - Mueller na trgu bana J. J., Muller City One East/West, parfumerija Lana, Limoni Ilica 14 i 45, Dragone, Iris Kaptol centar
Split - Limoni Joker, Mueller City Center One, Douglas Marmontova
Rijeka - Zdravlje i Ljepota, Limoni Korzo
Zadar - Limoni
Dubrovnik - Mystic


Berenice Marlohe 01
Jedna od Bond djevojaka, Bérénice Marlohe, na premijeru filma nosila je bež ruž, a u filmu zavodi usnama boje vatre!

Foto: PR, image.net

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

divni!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location