PARFUME_info // ARMANI otkriva novo poglavlje slavnog ženstvenog mirisa Sì

  Giorgio Armani predstavlja Sì Eau de Parfum Intense, intenzivnu i sofisticiranu verziju klasičnog mirisa koji je po prvi puta kreiran 2013. godine.

  SI EDP INTENSE PACK ET 5 INGREDIENTS cr

  Struktura mirisa je orijentalni voćni chypre, a potpisuje ga parfumerka Julie Massé (MANE) koja je stvorila sve Sì mirise. Gornja nota mirisa je nektar crnog ribiza, ekstrahiran jezgre voća, po čemu su poznati mirisi iz obitelji Sì. U srcu mirisa su pelin i ruža ubrana u Isparti, regiji Turske poznatoj kao „grad ruža“. Ove dvije note zajedno stvaraju snažan i intenzivan učinak. U osnovnim su notama pačuli i benzoinska smola, od kojih obje pružaju osjećaj obavijenosti mirisom.

  Si EDP Intense Cate Beauty A4 CMJN 300dpi

  - Vanilija u mirisu dolazi iz zaštićenog područja Loky Manambato na Madagaskaru, a nabavljamo je u suradnji s lokalnom neprofitnom organizacijom, što je samo jedna od mnogih inicijativa brenda Giorgio Armani kojom pridonosimo društvenoj odgovornosti u sklopu programa „Solidarna nabava”. Cilj je ovog programa osiguranje etičkog načina nabave ključnih sastojaka i doprinos gospodarskom razvoju lokalnih poljoprivrednih zajednica, što je u skladu s načelima obraćanja pozornosti na detalje, biranja prirodnih materijala i poštivanja prirode brenda Giorgio Armani – objavio je brend.

  SI EDP INTENSE VISUEL GAMME FOND BLANC cr