VARTEKS nova kolekcija // klasične siluete dobile su SUVREMENU formu, pojačane tradicionalnim tekstilima

  - Dualitet je prisutan u svakom šavu i detalju. Klasične siluete poprimile su suvremeni oblik interpretirane kroz sigurne jesenske boje: devine dlake, smeđu, tamno plavu i akromatske tonove od bijele preko sive do crne. Moda voli i boje pa se u kolekciji nalaze i komadi vedrih tonova koji razbijaju ujednačeni kolorit - Martina Vrdoljak Ranilović, kreativna direktorica Varteksa.

  Varteks kolekcija jesen zima 2020 1

  Tkanine su napravljene od kvalitetnih vunenih vlakana uz dodatak mohera, alpake ili angore. Klasične forme za nju i njega donose svijet poslovnog odijevanja u suvremenom okviru. Krojevima su podržane pastelne i nijanse konjaka, kao i razne sive, plave i tamnije.

   Varteks kolekcija jesen zima 2020 10 cr

  Kreativna direktorica Varteksa Martina Vrdoljak Ranilović ujedno ističe i lakoću dnevne elegancije, a jednostavnost je pravilo koje prate svi komadi, od košulje do kaputa. Za posebno stilsko veselje, tu su detalji poput kravate s točkama i plisirano orukavlje.

  Varteks kolekcija jesen zima 2020 3

  Odijela i kostimi donose ključne komade biznis looka, a suptilna inspiracija stiže i iz svijeta navy i army stila. No, tek toliko kako bi se forma poigrala definicijom modne moći i superiornosti odijevanja klasike s domaćim potpisom.

  Varteks kolekcija jesen zima 2020 5 cr

  Kreativna direktorica: Martina Vrdoljak Ranilović
  Fotografkinja: Mare Milin
  Video: Mak Vejzović
  Muški model: Luka Skočilić
  Ženski model: Ivana Brajdić, IM Studio Models
  Šminka: Saša Joković
  Frizure: Ante Pažanin – Glamour 

  Varteks kolekcija jesen zima 2020 2Varteks kolekcija jesen zima 2020 4Varteks kolekcija jesen zima 2020 6Varteks kolekcija jesen zima 2020 7Varteks kolekcija jesen zima 2020 9 crVarteks kolekcija jesen zima 2020 11Varteks kolekcija jesen zima 2020 12Varteks kolekcija jesen zima 2020 13Varteks kolekcija jesen zima 2020 14