Username *
Password *
Remember Me

Vjenčanja i razna svečana okupljanja danas se odvijaju u mnogo manjem krugu ljudi, ali to nikako ne dovodi u pitanje da svatko želi zablistati i urediti se za bilo koji tip druženja. Vjenčanja su nekako prva na ljestvici, bila su odgođena pa se sad traži prvi slobodan termin.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Katlin Aas Fashion Editorial03
Photographer Thanassis Krikis (10 Artists Management) // Tinos Island, Cyclades // Vogue Greece’s September 2020 // Model Katlin Aas // Styled by Nicholas Georgiou// hair Christos Vourlis // makeup by Hara Papanikolaou

 

Svaka djevojka na svome vjenčanju želi biti u svom najboljem izdanju. Naravno osim vjenčanice frizura, šminka i nakit igraju veliku ulogu. Danas se u većini slučajeva nosi jednostavnost, žene traže prirodan i decentan look, kosa je često puštena u laganim valovima ili je lagano skupljena u opuštenu punđu.

One malo jačeg karaktera vole zalizane kose s odijeljenim razdjeljkom i zalizanom puštenom kosom ili vezanom i jednostavnu zaglađenu punđu.

Katlin Aas Fashion Editorial04

Razni eventi donose nam i razne stilove – tu su jednostavne fen frizure, uglađene punđe i repovi koji su napravljeni kod kuće sve do kompleksnih frizura napravljenih kod frizera. Važnost dajemo njezi kosi kako bi ona bila lijepa i zdrava, takvoj kosi pristaje svaka frizura.

 

Katlin Aas Fashion Editorial08Katlin Aas Fashion Editorial15 cr