Username *
Password *
Remember Me

Reebok ove godine obilježava desetu godišnjicu Nano serije tenisica te predstavlja super fleksibilan Nano X model.

 Nano X 4

Nove Reebok Nano X tenisice suvremenog dizajna dolaze u različitim bojama te su prigodne za sve razine treninga i stilske izričaje.

- Uz poboljšanu tehnologiju, stabilnost i udobnost koju pruža pjena visoke gustoće, Nano X podržava različite pokrete za sve one koji žele dostići svoj puni potencijal tijekom treninga. Osim nadograđene tehnologije koja se sastoji od laganog materijala za još veću prozračnost, poboljšana je i udobnost tenisice. Nano X je stabilan te pruža siguran osjećaj zglobovima tijekom kretanja – objavio je Reebok.Nano X

Brend je tijekom prošlog desetljeća osluškivao želje potrošača i prilagođavao se promjenama u svijetu fitnessa kako bi ponudio što bolju tenisicu na tržištu.

Nano X 1

- Deset godina inovacija je iza nas, a sve kako bismo postigli standarde koje je postavila vjerna Nano zajednica. Slušali smo savjete sportaša iz cijelog svijeta i upravo su nas oni vodili tijekom procesa stvaranja Nano X tenisica - javljaju iz Reeboka. - Rezultat je tenisica koja simbolizira cijelo desetljeće posvećenog rada i istraživanja. Uzbuđeni smo i zadovoljni što potrošačima iz fitness zajednice možemo ponuditi potpuno inovativan proizvod - .

Nano X 2

Cijena: 999 kn, u Polleo Sport, Intersport i Sport Vision.

Za one koji žele ostati aktivni u ovom razdoblju socijalnog distanciranja, Reebok je pokrenuo Home Fitness Hub za besplatno vježbanje u svojim domovima. Sve vrste treninga, od joge do funkcionalnih treninga za koje je idealan upravo Nano X, mogu se pronaći na linku.

 

Nano X 3Nano X 5