Username *
Password *
Remember Me

Svi znamo da je redovito šišanje najvažnije za održavanje zdrave kose. Ipak, postoje rituali koje će svakako vašoj kosi omogućiti da šišanje ipak malo odgodite.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Kamila Hansen Tory Praver Swim 2020 Photos06
Kamila Hansen // Tori Praver Swimwear’s summer 2020 campaign // Photographed by Serena Lutton // make-up & hair by Jamie Keller


Prije svega željela bih naglasiti da zaista postoje frizeri koji poštuju želje klijenata i šišaju samo onoliko koliko nam vi omogućite. Primjećujem da većina ima traume od šišanja zato što svaki put izađu iz salona s prekratko kosom i neželjenim frizurama.

Povjerenje je nešto što trebate graditi u odnosu sa svojim frizerom, a odlazak njemu treba biti ritual mira i opuštanja, a nikako pun stresa i nepovjerenja.

Kada steknete povjerenje u frizera tada i znate da će, ako puštate kosu on zaista ošišati samo 3 milimetra kako bi osigurao zdrav rast i redovno održavanje vrhova.

Kamila Hansen Tory Praver Swim 2020 Photos06

Ako se pak ne želite šišati, bazirajte se na njegovanje kose. Trenutno među top proizvodima nalazimo infuziju za kosu, spas za vrhove. To je kremasta emulzija koju nanosimo na mokru kosu prije oblikovanja frizure. Zaglađuje vrhove i daje im zdrav izgled koji se održava na kosi sve do sljedećeg pranja kose.

Kao opcija ne šišanja su i friziranja kod stručnih frizera, stručno oblikovanje kose i vrhova svaku će kosu učiniti vizualno zdravom, lijepom i poletnom. Ako njegujete kosu, umjesto da je šišate, koristite jake njege prilikom svakog pranja, a za svakodnevnu njegu jednom do dva puta dnevno nanosite na kosu suha i hranjiva ulja.

Kamila Hansen Tory Praver Swim 2020 Photos06

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location