Username *
Password *
Remember Me

Želite li nešto od Lanvina, Diora, Prade ili Chanela, a po punoj cijeni za vas su takve stvari nedostupne? Sada svoje modne snove možete ostvariti u novootvorenom studiu Des Charmes!

OPEN

Naime, metropola je od sinoć bogatija za mjesto gdje zaljubljenici u vintage modu mogu naći nešto za sebe. - Nekada je bilo normalno odvojiti veći novac za neki dizajnerski komad odjeće, no danas su vremena drugačija. Mnogima trenutne gospodarske prilike to otežavaju, a neki i nisu imali priliku kupiti ili nositi kvalitetnu dizajnersku odjeću. S druge strane, mnogi neke vlastite skupe komade niti jednom nisu odjenuli, ormari su im prepuni takvih stvari. Upravo iz tih razloga u Zagreb dovodimo u svijetu već poznati modni koncept "vintage exchange" koji podrazumijeva povoljniju kupnju kolekcionarske dizajnerske odjeće, uobičajen na Zapadu, osobito u Americi. Uz dizajnerske komade po povoljnijim cijenama, u našem studiju nudimo i modne savjete za naše kupce -  izjavio je Boris Banović, umjetnički direktor studia.   

TROJE

Idejna začetnica nove vintage zagrebačke meke je odvjetnica Gordana Grubeša (u sredini), a posao je pokrenula su suradnji s arhitekticom Ivanom Leom Korejzl i stilistom i savjetnikom Borisom Banovićem.

Uz ponudu dizajnerske odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka Das Charmes nudi i uslugu privatnog modnog i lifestyle savjetovanja. Posebnost projekta Vintage Exchange jest i njegov humanitarni karakter! Tako će se uskoro dio prihoda od svakog prodanog dizajnerskog komada donirati u humanitarne svrhe, za projekte u lokalnoj zajednici. Time svi sudionici procesa - vlasnici odjeće, modni studio kao posrednik i sam kupac, sudjeluju u stvaranju pozitivnih promjena pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Suvremeno uređen prostor modnog studija Das Charmes Vintage Exchange, smješten u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici na broju 75a, rad je hrvatske arhitektice Ivane Lee Korejzl. Interijerom ovaj slatki studio podsjeća na slične butike u zapadnoj Europi i Americi.

Otvorenje je privuklo mnoge ljubitelje vintage trendova!

ORNELA
Glumica Ornela Vištica i redatelj Fran Juraj Prizmić

PETRA
Manekenka Petra Friganović

PISEK
Voditeljica Nikolina Pišek

TONI
Pjevač Toni Cetinski

PROSTOR2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location