Username *
Password *
Remember Me

- Lani, pred ljeto odlučio sam napraviti set fotografija koje propituju smisao mode u današnjem svijetu, te strah od neizvjesne sutrašnjice. Nisam ni sanjao kako će se okolnosti tadašnjeg snimanja poklopiti sa sadašnjom situacijom - karantenom, strahom, izoliranošću, strepnjom, tjeskobom. Fotografije nisu nikad objavljene jer smo planirali snimiti drugi dio - više optimističan - istaknuo je poznati dizajner Tomislav Bahorić povodom objave novih fotografija u kojima glavnu ulogu ima Josip Tešija, omiljeni model domaćih modnih umjetnika. 

 1

Izbor lokacije je pao na ruiniranu palaču optimističnog karaktera u samom centru Zagreba. Fotografije u potpunosti odražavaju stanje sadašnjeg trenutka, te pokazuju zatvorenost svih nas u svoj razrušeni svijet, prijetnju virusom, izoliranost i strah. No, ljudski um je oduvijek izlazio kao pobjednik i superiorni igrač te u suradnji sa duhom može napraviti čuda. A čuda se događaju! – prokomentirao je Tomislav.

Fotografije su dramatične i morbidne, a styling je u znaku Spirit by T.B. kreacija koje su smještene u slojevitoj formi i definiraju naši domaću avangardu dizajnera koji obožava crnu i znalački se igra svim njezinim strukturama i kompozicijama. 

1

The Best You Can Wear Is Your Spirit // Spirit by T.B.
Photo - Sanja Baljkas/RedCat
Lighting assistant - Robert Ballon
Model - Josip Tešija
Make up - Ivana Šimunić
Concept - Tomislav Bahorić_Spirit by T.B.
Assistant - Aya Vukasinović

11111111

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location