SNEAKERS_info // Skechers ovo proljeće ima najšarenije DJEČJE tenisice (a za mame minimalizam u bojama)

   - Skechers će ovo proljeće obožavati odrasli, ali i djeca. Ne samo da novi modeli predstavljaju najudobniju zaštitu za nježna dječja stopala, nego mališane kojima je svaki dan velika avantura oduševljavaju veselim šarenim svjetlima koja ih prate u otkrivanju svijeta – objavio je brend na subotnjem predstavljanju u poznatoj zagrebačkoj slastičarni Magnolia.

  10981L RSGD large

  Na druženje su stigle brojne poznate mame sa svojom djecom, među kojima Jelena Veljača, Ana Begić Tahiri, Olja Vori i Mirna Medaković. Dok su one uživale u razgovoru s prijateljicama uz najfinije slastice i kavu, mališani su u udobnim svjetlećim Skechersicama istraživali veseli šareni svijet i okušali se u brojnim avanturama koje može smisliti samo razigrana dječja mašta.

  10981L RSGD large

  U aktualnoj kolekciji tenisica Skechers koju možete pronaći u svim ShoeBeDo i Skechers trgovinama ili ih naručiti putem web shopa, nalazi se velika paleta modela pa je jednostavno pronaći onaj savršeni par. U par veselih minuta biranja otkrit ćete idealan model tenisica za djecu veselog avanturističkog duha, ali i za odrasle. Tenisice za male i velike ljubitelje brenda Skechers odlikuju se udobnošću i kvalitetom izrade, a proljetni modeli donose najpoželjnije modne trendove kako bismo mogli uživati u svakom cool koraku.

  10981L RSGD large

  10981L RSGD large

  10981L RSGD large