Username *
Password *
Remember Me

Modna dizajnerica Branka Donassy prije 35 je godina ušla u ULUPUH te povodom dugotrajne uspješne karijere uskoro priprema retrospektivnu reviju na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma.

Branka Donassy Retrospektiva web photo 1

- Bit će to svojevrsni vremeplov kroz moj rad, počevši od moje prve revije 85. Prikazat ću radove koje sam sačuvala u arhivi ili posudila od sadašnjih vlasnika i sama začuđena kako su još u dobrom stanju. Svaki odabrani rad po nečemu je zanimljiv i poseban - izjavila je Branka Donassy.

Kao jedna od rijetkih domaćih autorica koja se ne bavi trendovima, već potpisuje vlastiti art svijet, Donassy je upravo strukturirano građenje brenda omogućilo da s uspjehom preživi 35 godina i ostane vjerna svoj potpisu.

- Art moda apsolutno je istraživačko područje iz kojeg se uvijek izrodi nešto primjenjivo u drugim modnim kategorijama – veli Donassy. Kao vrlo važnu činjenicu naglašava da u svom procesu modnog oblikovanja nikada ne zaboravlja imperative ženskog tijela. Ističe kako dizajneri uvijek moraju imati jasne vizije što i za koga rade, naglašujući važnost poštivanja tijela i namjene.

 Branka Donassy Retrospektiva web photo 1Branka Donassy Retrospektiva web photo 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location